Jobbikosok mit gondol Sigmund Freud Elméletéről miszerint minden ember biszexuálisnak születik, és csak a környezet hatására vállnak heteroszexuálissá vagy meleggé. Nos vélemény?
Igazából reméltem, hogy ha másból nem, a Novák Lacizásból leesik, hogy ironizálok, de mindegy. Hogy őszintén megmondjam, szerintem ez az elmélet pont szembemegy mindennel, amit a melegek eddig hirdettek. Eddig azt mondták, hogy ez egy betegség, ezért el kell őket fogadni, most meg azt mondják, hogy ez egy hajlam ami terjed, amiből egyenesen következik, hogy mivel a melegek képtelenek a faj fenntartására, így el kell őket szeparálni, megpróbálni kigyógyítani, és távol kell őket tartani a gyerekektől, nehogy befolyásolhassák őket. Ebből következik, hogy ne is házasodhassanak, mert azzal együtt jár az örökbefogadás lehetősége is.
Szóval szerintem az elmélet hülyeség, de nem értem, miért kampányolsz érte, amikor teljes egészében megcáfolná a melegek eddigi érveit a házasságra, a parádézásra, de még a társadalomban való élésre is.
szerintem van ebben az elméletben valami, de ez egy bonyolult téma, mégis elképzelhető, h így van. Freud-nak vannak vitatható állításai, az biztos.
veled az a baj, kérdező, h lenézed a Jobbikosokat, azt hiszed, h közölük mki hülye. volt egy drága liberális oszt társam aki Freud-ot Fraid-nak írta le. Rimbaudot és Verlain-t nem fogok olvasni, mert nem tetszik, és erre senki se kényszerítsen rá engem, én se kényszerítem rá az én hobbijaimat a liberálisokra.
az a baj, h rá akarjátok venni az embereket a normálisnak nem mondható szokásaitokra. a melegeknek meg a liberálisok ártottak a legtöbbet, mert olyan szinten nyomják a pofánkba a "fogadjuk el a melegeket"-propagandát, h már csomó amúgy toleráns embernek ellenérzése van tőlük.
Egyszerű emberként írom ezt, függetlenül pártszimpátiámtól:
Minden meleg szerint a heteroszexuálisok látens homoszexuálisok. Bizonyára Freud is így gondolkodott.
Én soha nem éreztem vágyat a saját nemem iránt, 8-10 évesen is a nőket tartottam szépnek pedig akkor még a szex nem is érdekelt. Jelzem, férfi vagyok, csak a tisztánlátás kedvéért.
azt h most akkor van egy érvünk arra, h ne engedjük nekik h örökbe fogadjanak gyermekeket különben ők is homoszexuálissá vállnak ezzel is veszélyeztetve a faj fenntartását.
és ezt az érvet végre nem lehet lesöpörni azzal h egy mocskos széljobbos hülyeség származik hiszen Freud zsidó volt.
"Freud elméletet undorítónak tartok, a pszichoanalízistől pedig falra mászok... Tanultam pár évig ezekről...
"
nem hinném, hogy tanultál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!