Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mit gondol Sigmund...

Jobbikosok mit gondol Sigmund Freud Elméletéről miszerint minden ember biszexuálisnak születik, és csak a környezet hatására vállnak heteroszexuálissá vagy meleggé. Nos vélemény?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 17:14
 71/113 anonim válasza:
50%

Azt gondolom, hogy a túlnépesedés korában egyáltalán nem érdeke a világnak az ilyen mértékű szaporodás, sőt, olyan szempontból hasznosak a melegházasságok, hogy az azonos neműek szinte kizárólag örökbefogadás útján vállalhatnak gyereket, így több árva lel otthonra.

Másrészt, amíg a homoszexualitás szégyenteljes dolognak minősül, sokan elfojtják magukban, az elfojtások pedig rossz hatással vannak a személyiségre, ami súlyos gondokat okozhat. Inkább legyenek körülöttünk egészséges, életvidám homoszexuálisok, mint torzult személyiségű, meg nem értett álheterók!

Összességében én hetero lányként a tolerancia híve vagyok, de egyetértek azokkal, akik szerint a szexualitás magánügy.

Bár nem vagyok jobbikos, Freud elméletével nem értek egyet, mivel a szexuális identitás kamaszkorban alakul ki. Hogy a nevelésen, vagy a genetikán múlik, az máig vitatott.

2011. júl. 20. 04:54
 72/113 Foxyy ***** válasza:
82%

01:00 hidd el toleránsabb vagyok, mint egy-két liberális, én mkit elfogadok, csak azt utálom, h mindenki szid mindenkit, és tegyük fel, ha vki szidja a számomra fontos dolgokat, akkor azt meg fogom védeni.

nekem nincs bajom a melegekkel, nincs bajom a liberálisokkal, csak azt nem szeretem, h meg akarnak változtatni minden embert, és nem képesek elfogadni h valaki nem olyan mint ők.

az, h minden Jobbikos olvasatlan és tuskó, egyáltalán nem így van, mert sok Jobikkos fiatalt ismerek, akik szerintem nagyon értelmes emberek. van, aki 90% fölött írta meg mindegyik érettségijét, de mondjuk ezt hagyjuk, mert erre lehet azt mondani, h az intelligenciát nem a jegyekből kell lemérni. de ezen kívül szerintem akkor is értelmes ember.

2011. júl. 20. 08:53
 73/113 anonim válasza:
79%

Húúha, itt nagyon sok minden szóba került....

Kezdeném azzal, hogy nekem semmi bajom se a melegekkel, sem a biszexuálisokkal, nagyon sok barátom van aki vagy meleg vagy biszexuális.

Először is a kérdező egyik kommentjére reagálnék, miszerint ő csak azt szeretné, hogy kézen fogva sétálhasson az utcán és csókolózhasson a párjával. Nos, nekem az a véleményem, az nem baj még, ha kézen fogva sétálnak az utcán, ebben semmi rossz vagy elítélendő nincs. De az utcán való csókolózást már nem igazán tartom odavalónak. És már itt az elején leszögezném, hogy a hetero párokról is így vélekedem, vannak dolgok amik nem tartoznak másra, és nem az utcára való. Nem azért mert prűd lennék, csak azért, mert ez szerintem mindenkinek a magánügye.

Mint említettem vannak nekem is barátaim és ismerőseim akik a saját neműkhöz, vagy mindkettőhöz vonzódnak és engedd meg, hogy leírjam ide az egyikük gondolatát ide - egy meleg srácról van szó - : "Én úgy vélem, hogy nem szabad elítélni valakit azért, hogy meleg, viszont a melegek részéről sem jó, hogy a felvonulásokkal is például mások arcába akarják tolni, hogy tessék itt vagyunk mi és tessék elfogadni minket. Sokkal könnyebb lenne minket melegeket elfogadni, elfogadtatni ha nem kerítenének neki ekkora feneket. Én magam soha nem mennék ki ilyen felvonulásra, mert tartom helyénvalónak ezt, és nem azért mert félek attól, hogy kiderül, hogy meleg vagyok, nem azért mert félek attól, hogy mit szólnának hozzá, csak egyszerűen ezt két ember magánügyének tekintem és nem helyes, hogy manapság mindenki az utcára "hordja" az intim életét."

És még annyit írnék, mert így is hosszú lesz a kommentem, hogy ne azért akarj gyereket magadnak, hogy öregkorodra legyen valaki melletted, mert ugyanezt a célt tudja szolgálni egy kutya is. A gyerek nem azért van, hogy te ne unatkozz öregkorodra. A gyereket szeretni, nevelni kell hosszú ideig, aztán meg kell tanulni elengedni is őt. Csak azért gyereket vállalni hogy legyen, nagy felelőtlenségre vall.

És még annyit, ez most már tényleg az utolsó gondolat, hogy ehhez semmi köze szerintem a jobbiknak vagy bármilyen más politikai pártnak illetve szervnek. Csak egyszerűen a jobbik egy konzervatívabb párt, aki értékeket képvisel, hagyományokat tisztel, ők felszólaltak az ellen ami megint hangsúlyozom nem utcára való. Ettől ők még nem egy tudatlan parasztcsürhe aki ordít és anarchiába akarja dönteni az országot és gázkamrába zárni mindenkit aki nem tetszik nekik.

Hidd el a többi pártban is vannak ugyanolyan emberek akik elítélik a melegek és a biszexuálisokat, csak ők fű alatt és mindenki háta mögött csinálják nehogy a "jó hírük" sérüljön.

A jobbik legalább felmeri vállalni a véleményét, ami sajnos manapság elítélendő lett.

Bocsi a hosszú kommentért!

2011. júl. 20. 17:09
 74/113 anonim válasza:
Látom valakinek nem tetszett a 100% hasznosság, de az illető aki lehúzta, legalább leírhatná miért. Pontosan erről beszéltem, itt minden a másik háta mögött megy, vagy fű alatt, pedig ez csak egy kérdezz-felelek oldal, akkor mit várhatunk el máshol...
2011. júl. 20. 18:46
 75/113 anonim válasza:
Ja és itt nem a %-ról van szó, hanem a hozzáállásról. Emberek, akkor ne várjuk már, hogy válaszoljanak, ha nincs értelmes indokunk megcáfolni a másikat...
2011. júl. 20. 18:48
 76/113 anonim ***** válasza:
0%

"de az illető aki lehúzta, legalább leírhatná miért. "

mert azt írtad, hogy ne lehessen utcán csókolózni

ez egy prűd baromság

2011. júl. 20. 18:50
 77/113 anonim ***** válasza:

"Ettől ők még nem egy tudatlan parasztcsürhe aki ordít és anarchiába akarja dönteni az országot és gázkamrába zárni mindenkit aki nem tetszik nekik. "

továbbá a szavazóbázisuk bizony nagyon is ilyen, amiket itt felsoroltál.

2011. júl. 20. 18:51
 78/113 anonim ***** válasza:

"továbbá a szavazóbázisuk bizony nagyon is ilyen, amiket itt felsoroltál."

Azt mondod 800.000 ember ilyen, aki rájuk szavazott?

Tehát az utcán gyakorlatilag minden 8-9. ember habzó szájú náci, aki a melegeket gázkamrában látná a legszívesebben.

Ez érdekes.

2011. júl. 20. 18:57
 79/113 anonim válasza:

Még jó hogy leírtam, hogy nem vagyok prűd... Mindegy, ahogy azt is leírtam hogy ez a heteroknál is zavar. Nem arról van szó, hogy egy szájra puszi nem megengedett, nem erről van szó, én arra az igazán lógunk ki a másik szájából csókra gondoltam, de hát olvasni és értelmezni az olvasottakat már nem olyan könnyű.

A másik kommentre meg csak annyit, hogy látom te is benyalod a médialejárató hadjáratot, azért nem látsz a szemedtől. Rengeteg jobbikos kisgyerekes szülő, vagy elkeseredett fiatal. Maga a jobbik is elítéli, ha valaki méltatlanul bánik a másikkal, de hát igazából utána járni ezeknek ugye lényegtelen, meg unalmas lenne, ráadásul kényelmetlen rájönni arra, ha valakinek nincs igaza...

2011. júl. 20. 19:00
 80/113 anonim ***** válasza:

Ha meglátok két férfit egymással csókolózni az utcán:

1. Elhányom magam.

2. Kicsit összeszedem magam és újra elhányom magam.

3. Minden erőmet összeszedem és elhányom magam.

4. Remélhetőleg a "gerle párnak" már feltűnt azóta, hogy körbe hánytam körülöttük mindent és inkább úgy dönt, hogy máshol folytatja a fajtalankodást és odébb áll.

De már késő, mert követem őket és sarkukba hányok ameddig teljesen ki nem ürítem a gyomrom tartalmát.

Semmi bajom a melegekkel, de ne b.ziskodjanak előttem, ne parádézzanak az utcán, ne mutogassák magukat (tőlem sétálhatnak kézen fogva, de könyörgöm ne smároljanak)

2011. júl. 20. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!