Miért utálják olyan sokan Magyarországot?
Én nem láttam itt olyanokat akik utálnák a hazájukat.
Csak aki nem turbómagyar, az a turbómagyarok szemében hazaáruló, és utálja a hazáját. Eh, hülyék!
"Kik azok a "turbómagyarok"?:D"
Te is tudod. Pont azok akik lehúzták őt.
"de feltűnt ,hogy itt szinte senki nem szereti a hazáját"
nem hinném, hogy ez így lenne.
szerintem sokan azt nem szeretik, hogy alacsony bérért kell dolgozniuk, olyan árszínvonal mellett, ami egyáltalán nincs arányban pl az átlagfizetéssel.
nem is beszélve az egyéb problémákról.
"Erre célzott Lázár is, amit szépen el is ferdítettek a tisztelt ellenzékiek,"
Maradjunk annyiban, hogy fogalmazhatott volna jobban is.
Továbbá a mai napig nem magyarázta így meg, mint te....
MókaMester úrtól kérném hogy tanuljon meg olvasni mielőtt elkezd fröcsögni. Nem azt sérelmezem hogy megszorítások vannak, hanem a stílust amiben a döntéseiket lenyomják a nép torkán. Azt, hogy kiáll elénk a vízfejű Szíjjártó, felveszi az arcára azt a behízelgő pofátlan félmosolyát, és közli h ha tetszik ha nem, ez lesz. Na ezzel van nekem a problémám.
Azt meg továbbra sem értem hogy miért nem lehet felfogni, hogy LESZ@ROM mi van a világ szegényebb országaiban, nem, nem megyek el sem Indiába sem Észak-Koreába, nem érdekel az sem hogyha ott 5 ember eszik egy tál rizst, NÁLAM NEM EZ A MÉRCE. És szívesen pofán vágnám azt is, aki azt mondja, hogy ugyan a nyugdíjasoknak itthon lassan el kell dönteni hogy gyógyszert vesznek vagy kenyeret, de engem ez ne zavarjon, sőt ÉRTÉKELJEM, mert a világ sok másik országában még ilyen jellegű döntéseket sincs lehetősége meghozni sok embernek. Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam. Tudtommal úgy halad előre a világ hogy a jobbra, többre törekszünk.
Amúgy meg egy szóval sem mondtam hogy utálom Magyarországot, sőt, nagyon is szeretem, ezér fáj hogy olyan amilyen.
Magyarország helyzete valóban kedvezőbb mint a Kongói Demokratikus Köztársaság(nincs malária, nincsenek milíciák-gerillák) kérdés azonban az hogy viszonyítási alapot jelent e Közép-Afrikához mérni magunkat. Nem vagyok egy olimpikon de egy féllábú, félkarú, vakhoz képest több esélyem van arra hogy 100méteres síkfutásban érmet szerzek Londonban.
Ellentétben a legtöbb harmadik világbeli országgal nálunk van adó, és járulékokat kell fizetni. Arányaiban ahhoz képest hogy mennyi adót fizet egy átlag magyar nem érzi úgy hogy annak megfelelő szolgáltatást kap. Egy átlag afrikai nem fizet adót, nem is kap semmit csak ami leesik az ENSZ segélyből.
Az hogy magyar vagyok egy tény. Ezt nem szégyellem és nem is vallom magam különbnek másoknál. Büszke vagyok Aranyra, Deákra, Jókaira, és elítélem a Szálasi és Rákosi féle bűnözőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!