Itt már minden zsidózásnak minősül?
"ezek után nem tudom miért érzel úgy, hogy nem a magyar emberek érdekeit védené"
Egy jó pont alapján még nem mondom azt, hogy az én érdekeimet képviseli. Majd ha kevésbbé lesz rasszista és bunkó a párt és választóközönsége, akkor szavazok rájuk.
"Egy jó pont alapján még nem mondom azt, hogy az én érdekeimet képviseli."
most tényleg felsoroljam neked hogy miket akar, vagy magadtól is képes vagy rá, hogy utána nézz?
Ez a rasszista duma már eléggé unalmas. mi jogon mondasz ilyet egy 1millió szavazatot elnyert pártra?
Kb. annyi alapja van a mondanivalódnak, mintha téged náciználak.. vagy mostanában ez a menő ? rászístá,náci ?
sztem k*rvára nem hiányzik a te szavazatod a Jobbiknak, és soha nem is szavaznál rá, főleg ahogy látom, eléggé tájékozatlan vagy velük kapcsolatban.
Mudri Lav
Ha ez neked rasszizmus, akkor nem is magyarázok itt neked, mert igazán kár lenne, mert iq is kellene a dolgok felfogásához.
ezek a rasszisták. és ezt hasonlítod te ahhoz (mivel rasszistázod a Jobbikot), amikor egy zsidó egyházzal kapcsolatban tartanak szavazást, és Novák megjegyzi az amúgy is nyíltan zsidónak valló politikusról, hogy tőle mit is várhatnánk mást. Ez aztán a nagy zsidózás.
Mudri Lav válasza:
Kikérem magamnak, hogy tájékozatlan. Igeni rasszisták, ez több hozzászólásukból is látszik, ld a kérdésben említett példát. Több nyilatkozatukat is láttam, és láttam már parlamenti közvetítést is elég sokszor. Szerintem te nem vagy tisztában a dolgokkal.
Valamit nagyon összekeversz kedves Mudri. A zsidózás az antiszemitizmus, a rasszizmus egész más, de valamilyen szinten azt is elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!