Itt már minden zsidózásnak minősül?
" mit is várhatnánk mást" "telik meg az ön politikusi vezetőikkel"
Szó szerint nem mondta ki de arra utalt.
Első: Most nem mondhatom valakinek, hogy "tőled nem is vártam mást", mert az egyből zsidózás? Ugyanmár. Ez beteges asszociáció.
Második: Te sem érted a lényeget. Ez nem volt zsidózás.
"Első: Most nem mondhatom valakinek, hogy "tőled nem is vártam mást", mert az egyből zsidózás? Ugyanmár. Ez beteges asszociáció. "
Ha egy LMP-s mondta volna akkor még nem is hinnék ezt, de ezt egy jobbikos képviselő mondta. És tudjuk milyenek a jobbikosok. Nem csak a politikusaik hanem a szavazóik. Nem véletlenül tartják őket rasszistának.
És mi van a 2. résszel amit idéztem.
"telik meg az ön politikusi vezetőikkel"
Itt a zsinagógákról volt szó. Azt akarta kimondani, hogy mind oda jártok mert zsidók vagytok.
"Az egész LMP-t ki kellene dobni az országgyűlésből úgy ahogy vannak. Meg az MSZP-t is."
Meg ha már itt tartunk a mocskos Fideszt is. Egyébként meg igenis nem kéne ilyen hangnemben beszélni a parlamentben. És ez igenis zsidózás volt, csak burkoltan. Novák Előd megint bemutatkozott. És a jobbikot kollektíve lenézni nem általánosítás. Akik olyen embereket mint pl. ez a novák megtűrnek maguk között, meg támogatják a gárdát, azt igenis lenézem. Meg azt is aki erre a bandára (vagy inkább turbómagyar csürhére/hordára) szavazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!