Itt már minden zsidózásnak minősül?
"És minek kell leszólni a Jobbikot? Azért mert a magyar emberek érdekeit nézi?"
Aki ilyen stílusban beszél a parlamentben, az ne védje az érdekeimet. Minden pártot elítélek, aki nem jár be minden egyes ülésre, és minden képviselőjével. Sajnos minden pártnál láttam más üres padsorokat. Csukja be a laptopját, figyeljen, és tudja minden képviselő, hogy mire szavaz. Öltözzön fel minden képviselő tisztességesen, öltönybe, hallgassa végig a másikat, csak akkor beszéljen, ha szót kap.
komolyan nem hiszem el...
a Jobbik nem a magyar érdekeket védi?
hozz már fel legalább egy példát, amikor magyarellenesek
ellenben a többi párttal én felhozok neked magyarellenes megnyilvánulásokat, ha nem vagy kellően tájékozott
A Jobbik pedig igenis magyarellenes. Sőt tovább megyek: emberiségellenes. Az az eszmény amit hirdetnek - bár maga is csak egy sokkal súlyosabb dolog álcája - önmagában sem a magyarság javát szolgálja(Nem arról beszélek, hogy mit hirdet, hanem hogy mi az eredménye!).
Másrészről pedig a megnyilvánulásai is undorítóak. Egyértelműen a magyar kisembert próbálják kontrollálni. Sajnos rengeteg ember van, aki fogékony a beteges gondolkodásra ha védelemre számíthat - őket próbálják megfogni. A szavazók 99%-a nem a magyarság érdekeit nézi, hanem a kisebbségi komplexusát próbálja kivetíteni másokra. Nem képesek elfogadni, hogy néha ők is tudnak hibázni, holott a legtöbbet hibázó emberekről van szó. Aki pedig igazi nemzeti érzelmű ember(hozzáteszem velük sem tudok egyetérteni, mert az Ő eszméik sem egészségesek), már rég elhagyta a párt szavazótáborát, vagy talán szóba sem állt velük soha.
ava87 hogy csak egyet említsek:
neked nem az az érdeked, hogy a magyar termőföld magyar kézben maradjon?
ezek után nem tudom miért érzel úgy, hogy nem a magyar emberek érdekeit védené
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:11
ha már ennyire fröcsögsz a nagy tudásoddal, mondj már magyarellenes megnyilvánulást a Jobbiktól. Vagy emberellenest, ahogy te fogalmaztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!