Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tartozéknak minősül-e a...

ConnectCare kérdése:

Tartozéknak minősül-e a mobiltelefonhoz az érintőceruza ill. kötelező-e a készülékhez adni, mikor megveszem, ha nélküle nem lehet SMS-t írni?

Figyelt kérdés
Vettem a Vdfone-nál egy Nokia 500-ast, amivel ki akartam próbálni az SMS küldés funkciót, de a betűk olyan kicsik, hogy lehetetlen egy SMS megírása érintőceruza nélkül. Kérhetem-e, hogy kapjak arra hivatkozva, hogy anélkül a készülék nem használható? (Ez az az eset-e mint a suliban a csónak és az evező vagy gyűrű és tokja iskolapéldák)
2011. okt. 25. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérhetsz érintőceruzát, de azt ki kell fizetned! Ha nincs benne valami a tartozék csomagban, akkor azt meg kell venni hozzá. Tulajdonképpen a töltőn kívül más nem járna a telefonhoz. Az pedig hogy te nem tudsz vele sms-t írni, az a Vodafone-t nem érdekli.
2011. okt. 25. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Természetesen tartozék, azt kötelező vele adni, még akkor is ha enélkül is lehet smst írni.
2011. okt. 25. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Kapacitív képernyős készülékekhez nem jár ceruza (én még olyat nem láttam, amihez adtak volna), ez a csodás, korszerű kapacitív hátránya.

Ha ceruzát akarsz, az kapacitívhez kell hogy legyen, min. 2000 (inkább több) pénz...

2011. okt. 25. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Kapacitívhez hiába is adnának: nem működik vele. Márpedig a Nokia 500-nak ilyen a kijelzője. Egyébként pedig nem kötelező tartozéka a rezisztíveknek sem a ceruza.
2011. okt. 25. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:

ma 18:03

Tévedsz! Van kapacitív ceruza, én arról beszéltem, kapható, más is rájött a kapacitív eme gyengeségére és van tél, meg kesztyű is.

2011. okt. 25. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt a tesztelő elég gyorsan tud írni stylus nélkül: http://www.youtube.com/watch?v=49Qr-krOKZU Semmi szükség ceruzára. Ha neked vastag ujjaid vannak, akkor vegyél nagyobb telefont. Ha olyan terméket veszel, amit személy szerint te nem tudsz használni, akkor az nem az eladó hibája.
2011. okt. 25. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:

elvileg a kapacitív érintőképernyőnek az lenne a dolga, hogy a nagyobb felületen (ujjbeggyel) történő érintést is pontosan helyhez kösse, a rezisztív pedig a kis felületű érintést (ceruza, köröm) érzi. pl. egy mostani, úgy tapistelefont már nem tudod körömmel mozgatni, mert nem érzi.

még úgy is kicsik a betűk, hogy elforgatod a képernyőt? mekkora a kijelző? nekem semmi bajom az enyémmel (igaz nem Nokia).

2011. okt. 25. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden készülékhez az jár, ami benne van az árában, mindig közlik a "csomag" tartalmát..
2011. okt. 26. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!