A népszámlálási kérdőív kitöltése mindenki számára kötelező, vagy elég családonként egy személynek kitöltenie?
Lakásonként jár egy kérdőív. A kérdőíven van egy lakás azonosító, amivel a neten akárhány példányt ki tudtok tölteni. Ezért kapott minden,egy címen élő ember egyetlen kérdőívet. (feltételezték ,hogy sokan neten töltik ki).
Ha mégis beengeded a számlálóbiztost, akkor jelzed neki, hogy még kéne 2 papír, ő előveszi és kitöltitek közösen.
Egyébként kötelező kitölteni! 50.000 Ft a bírság annak, aki megtagadja.
csak egy személyi lapot kap mindenki. Majd ha jön a biztos nála lesz több is.
Vagy kitöltitek a neten
Mint azt naponta 100* megírjuk, minden lakásba egy kérdőívet kaptok, és ott kell kitöltened ahol laksz, nem ott, ahol be vagy jelentve.
"csak" ennyit ad ki az oldal keresője:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=n%E9psz%E1ml..
Kedves utolsó, semmi hasonló kérdést nem adott ki a rendszer, ugyanis ha elolvasod, a kérdésem arra vonatkozott, hogy mindenkinek kötelező-e, de nem vitázom veled, minden szép és jó lenne, ha otthon családi körben kéne válaszolgatnom, de nem ez történik, hanem az, hogy 200 km-re lakom a szüleimtől, úgyhogy alma..Egyébként nevetségesnek tartom azt, hogy feltételezik, javarészt neten töltik ki az emberek, hát hadd döntsem már el én, melyik módját választom, nem ezen kéne spórolni..És akkor ez kerül milliárdokba!
Kérdésemet töröltem, nem érdekelnek a hozzászólások, az eddigi válaszokat értékeltem....
Én csak azt nem értem, ha már valakinek van nete, olyan szinten boldogul vele. hogy fel tudja a kérdését rakni a Gyk-ra, akkor az miért nem inkább arra szánja azt a kis időt, hogy kitöltse neten a kérdéseket?
Én azt értem, hogy olyan is lehet, hogy valakinek nincs nete, vagy nem ért semmit a mostani technikákhoz, de az meg nyilván nem a neten fog ezután érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!