Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki úgy dönt, hogy nem költözi...

Aki úgy dönt, hogy nem költözik el külföldre annak milyen egészségügyi ellátása lesz a jövőben? (azt jósolják 2013-ra nem lesz egészségügy) És van aki hisz az életpályamodellben? Az orvosok sem hisznek benne csak ígérgetésnek gondolják.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 11. 13:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%

MOL-ra volt pénz, a dokikra nem.

És mi emiatt itt lenn toporzékolhatunk, de tény, hogy az ellátás össze fog omlani. Hiszen olyat még senki nem látott, hogy egészségügyi ellátás legyen egészségügyi szakszemélyzet nélkül. A dolgok rossz irányba mutatnak.

És igen: sokan félnek, hiszen a nem túl rózsás egészségügy még mindig jobb a semilyennél.

Viktoriánusok: mire a hatalmas optimizmus?

2011. júl. 11. 16:01
 12/24 anonim ***** válasza:
14%
Eddig is csak magánorvosokhoz jártunk legtöbben, nem is fogok ezen én sem változtatni. Eddig is csak a pénz döntött abban nagy részt, ki milyen ellátásban részesül. Erre jobb ha mindenki felkészül egy kicsit. Semmi nem lesz ingyen, és ez így is van jól. Éveken keresztül fizettük már eddig is egy csomó ember egészségügyi ellátását csak mert nem tudott dolgozni vagy nem is akart csak segélyből élni. Kicsit elég is már belőlük. Jórészt miattuk is tart ott az egészségügy ahol most. Nem beszélve a sok beteg emberről, akik a cigitől, italtól, káros ételektől szorulnak folyamatos kezelésre, és ennek egy részét is mi álljuk, meg az állam. Ez hátha most változik egy kicsit.
2011. júl. 11. 19:21
 13/24 anonim ***** válasza:
46%
Semmilyen, mivel Orbánék már régen ellopták a nyugdíjakat, így az a céljuk, hogy mindenki feldobja a talpát, hogy senkinek se kelljen fizetni nyugdíjat ----> erre pedig az egészségügyi rendszer romba döntése a legjobb megoldás. A bűnöző milliomosok meg úgyis magánorvoshoz fognak járni, de szerencsére idővel azok a mocskok is feldobják a talpukat, a halált Hál' Istennek nem lehet pénzzel kiváltani. És ezek után a magánnyugdíjasok kizsigerelése, nyomorba döntése következik...
2011. júl. 11. 20:18
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
A bűnözők valóban jobb ha a rács mögött végzik. Kár hogy te azt el sem tudod képzelni hogy munkával is lehet magasra jutni. Ez nem jut el az okos agyadig.
2011. júl. 11. 22:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Kolopele, ezen az oldalon csak felidegesíted magad. Miért fárasztod magad ezen az oldalon, miért nem keresel egy gazdag gyárosoknak csinált fórumot?
2011. júl. 11. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
49%
Olyanon is fenn vagyok, de az korántsem ilyen érdekes. Egyébként abszolút nem vagyok ideges.
2011. júl. 11. 23:39
 17/24 anonim ***** válasza:
54%
Hála Istennek. Már kezdtünk aggódni. ;)
2011. júl. 12. 00:03
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Nyugi Helmet, még egy ideig nem lesz fórum kolopele nélkül. Egyébként valamikor régen sokkal több volt bennem az empátia, de az idők folyamán nagy részét kiölték belőlem éppen a gyűlölködő, irigy emberek, persze ehhez semmi köze nem volt még akkor a fórumnak, nem is tudtam hogy létezik. Az életben is megmondom amit gondolok, nehogy azt hidd hogy csak itt.
2011. júl. 12. 00:19
 19/24 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom amit gondolok, de az empátia egy olyan dolog, amivel te vagy több. Soha nem hagynám, hogy bárki kiölje belőlem, pláne nem a mások irígysége.

Egyébként el kell viselned, hogy irigyek az emberek, ez a te helyzeteddel együtt jár. Sok egyéb mellett ezt is sikerült kivívnod, akár tetszik, akár nem.

Gondolod, hogy bárhol másutt a világban kevesebb irigyed lenne mint itt?

Nemhiszem. Talán senki nem gondol bele, hogy egy más életvitelhez más problémák járnak.

Amúgy szerintem mindenkinek van irigye. Egyiket a pénzért, mást a türelméért, vagy a szépségéért irigyelnek. Mindenkit azért, ami neki jutott.

Azért gondolom tudod, hogy a te helyzeted is lehet átmeneti, mint minden a világon, és te sem viszel ki a világból semmit, mint ahogyan senki más sem.

2011. júl. 12. 00:31
 20/24 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon sok helyen jártam már a világban Helmet, rengeteg emberrel ismerkedtem meg a munkám során, de ilyen irigységet mint ebben az országban még sehol nem tapasztaltam. A kinti ember azt kérdi hogy hogyan voltál képes mindezt megcsinálni, a magyar meg azt hogy mi a f...ból van ennyi pénzed. A különbség gondolom érzékelhető. Azonkívül ne tudd meg mennyit piszkálták a páromat hogy csak azért van velem mert jó parti vagyok. Undorító. Persze hozzászoktam az efféle emberekhez is, átnézek rajtuk és annyi. Azt hogy a helyzetem lehet átmeneti is, azt nem igazán értettem, mert anyagi téren mind a 4 gyerekem jövője is sínen van, ott biztos nem érhet meglepetés. Vagy másra gondoltál? A világból mit kellene kivinnem? A lényeg hogy a gyerekeim életét már bebiztosítottam, számomra ez volt a legfontosabb. Az utolsó mondatod nekem kicsit zavaros, sorry, lehet hogy csak én nem tudom értelmezni.
2011. júl. 12. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!