Szerintetek a FIDESZ visszahozza a vizitdíjat, az egészségügy helyreállítására hivatkozva?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 13:34
1/15 anonim válasza:
más néven, de elképzelhető.
Kitelik minden tőlük.
2/15 anonim válasza:
Nem, ezt Gyurcsány szeretné visszahozni, ahogyan a februári évértékelőjében utalt is rá. Már csak ezért sem hozná vissza a Fidesz :)
4/15 anonim válasza:
Igy nem, de lesz helyette rosszabb, mármint hogy többe fog az kerülni..
5/15 anonim válasza:
Ha jól tudom olyanról már volt szó,hogy mindenkinek kellene fizetni havi 1000 Ft Tb-t pluszban..
7/15 anonim válasza:
Nem hiszem, ők mindent „jobban” csinálnak.
Saját tapasztalat: megállapították az orvosok a kezelés/műtét szűkségét, amit jelenleg ”technikai okok” miatt nem tudnak elvégezni. Telefonon értesítenek a műtét idejéről, ha elhárult az akadály. Ma már tudom, ugyanúgy várhatok a telefonra, mint aki leendő munkahelyről várja az üzenetet..
A táppénzt is tegnap csökkentették a korábbi felére!
8/15 anonim válasza:
A táppénz maximumát csökkentették. Nem mindegy. Ezzel az jár rosszabbul, aki havi 260 ezernél többet keres. Most ez a baj? Az adónál érdekes mód ment a hőbörgés, hogy a jólkeresők járnak jól. Érdemes lenne megtanulni értőn olvasni, hogy ne csak kiragadott mondatok alapján ítéljünk meg egy hírt.
9/15 anonim válasza:
Én azzal teljes mértékben egyet értek,hogy a táppénz maximum összegét megfelezték,már korábban meg kellett volna tenni.
10/15 anonim válasza:
Valakiktől elvesz majd pénzt és beleöli a korház felújításokba! A Fidesz gazdaságpolitikáját ismereve így tenne! Lehet a szegényektől venne el vagy valami független szervezettől,bár mintha azoktól már mindent elvett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!