Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a "hambúrger...

Mi a véleményetek a "hambúrger" adóról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 20:17
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatnék sok mindent de nem akarok veszekedni.

Csak annyit mondok, aki beszól, lenézi a kiskeresetűeket, a minimálbérért robotolókat, az csak azért teszi, mert soha életében nem kellet úgy élnie mint nekik.

Nem tapasztalta meg, milyen az, hogy a hónap végére elfogy a pénz.

Így könnyű okosnak lenni, hogy soha nem kellet ezt átélni.

Nem is kívánom senkinek, hogy így éljen.

De azért ilyenkor...az ilyen nagy pofájú okostojásoknak, azt mondanám, csak egy hónapra próbálják ki, milyen is csórónak lenni.

2011. júl. 4. 10:39
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt hiszi, hogy ezzel akarja a kormány rávenni az embereket az "egészséges" táplálkozásra, az elég ostoba...ez csak egy újabb lehúzás. Mint a tervezett ebadó. Lassan már a fingást is megadóztatják, azal az indokkal, hogy szennyezi a levegőt.

Akkor miért olyan drága az "egészséges" élelmiszer? A zöldség, a gyümölcs pl.? Vigyék le azoknak az árát! Persze, hogy nem fogják.

Elhízást okozó élelmiszerek-engem az a téma nem érint. Nem vagyok hízásra hajlamos. Akkor most mondjak le az időnként elfogyasztott kekszről, meg csokiról?

Aki meg jól él és a minimálbéreseket fikázza, annak meg azt üzenem, jöhet még kutyára dér!:-P

2011. júl. 4. 12:01
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

A véleményem az , hogy inkább kiautókázom félévente 1* szlovákokhoz 3-4 ezer forintért , és onnan fogom beszerezni az összes üditőmet , csokimat és ki tudja még mi lesz drágább ...

Az állam ezzel duplán szív mert nemhogy az új adót bukja , de még az áfát is .

És ezzel sokan így lesznek rajtam kívül akik viszonylag közel élnek a határhoz , de lassan már Budapestről is érdemes lesz kimenni .

2011. júl. 4. 12:54
 44/48 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:24" Akkor sorry, annyiért már el kellene vállalni a munkát annak akiknek nincs és a segélyből élnek. Jó hogy ezt azért leírtad, mert így tisztább a kép.

2011. júl. 4. 21:59
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy végkifejletként, csak a fidesz-közeli cégek által forgalmazott hulladékok lesznek "egészségesek".
2011. júl. 5. 09:01
 46/48 anonim ***** válasza:
0%
nagyon helyes, normálsi kajákat kell enni, aki szemetet eszik annak több tb-t is kéne fizetnie, de ezzel kompenzálják teljesen természetes
2011. júl. 5. 14:33
 47/48 anonim ***** válasza:
85%
Budapestről ki lehet menni aránylag olcsón Esztergomba, onnan át a hidon pl. Párkányba és jól bevásárolni. Egyébként nekem nem kell egyetlen Tesco vagy Auchan se, mert azok nagyrészt szemetet árulnak, a kisboltok magyarok és nem EU-szemét az áru nagy része. Tessék a luxus kajákat megadóztatni, de alaposan, T. kerti törpe Font úr!
2011. júl. 5. 14:46
 48/48 anonim ***** válasza:
Az a véleményem hogy undorító gerinctelen dolog. Magyarországon mindent EU-s színvonalra akarnak hozni csak a fizetést nem, lassan már minden annyiba kerül mint kinnt csak a fizetés marad a kinti egyharmada. Hamburgeradó, diplomás adó, Lekvár adó, elmennek a jó édes#&@ukba én diszidálok amint lehet.
2011. okt. 23. 04:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!