Mások is vannak itt hátrányos helyzetű munkanélküliek?
Hosszútávú terveidről mondanál valamit?
Ezentúl egy kocsmába jártok, és börtönélményeket fogtok mesélni két orbánozás között?
"Mi a bajod a kormánnyal?
Hogy a gazdaságpolitikája egy kupac sz@r!
Nem hogy munkahelyek jönnének létre, de egyre többen besokalnak a csökkenő fogyasztás miatt.
""Ne várd a sült galambot, hanem ha kell az ország másik felébe is menj a munkáért!
Tudod kiscsillag, a munka egy olyan "szórakozás" amivel az ember pénzt akar keresni. Ha a munkáhozjutás feltételei " utazás, szálás, stb stb magasabb rezsit eredményeznek, akkor nem teljesült a munka lényege, a jövedelem szerzés!
""Nem otthon kell siránkozni hogy húde rászoruló vagyok meg munkanélküli! Tegyél ellene!
És még is hogy tehet ellene?
""Ezért jó a Fidesz politikája, mert kiszűri a lustákat, a gyenge láncszemeket, akik hátráltatják az országot a fejlődésben. Mindenki aki munkaképes igenis dolgozzon.
Persze hogy jó.
Csak azt nem tudom kinek?
Neked nehéz a felfogásod,ezért részletezem.
Ha a fidesz a megszorításaival az elhibázott adósrtatégiájával, a tehetősebb rétegek kiváltságainak kielégítésével olyan helyzetet teremt, hogy a mikrók és a kkv k megrendelései csökkenek, az az kihúzza alóluk a munkát, akkor ki is tehet az egészről?
""Azt senki ne mondja hogy nincs munka! Oda menj ahol munka van!
Te voltál mostanában orvosnál, vagy csak annyira hü ha hü ha Ov fan vagy hogy nem érted!
NINCS MUNKA MERT RESZESSZIÓ VAN A GAZDASÁGBA, amit a fogyasztás csökkenése gerjeszt!!!
Másold már be hogy hol van tömegesen munkalehetőség, olyan pénzért amiből meg is lehet élni.
PLD Egy Nyíregyházinak hiába mondod hogy Győrbe van, mert a közlekedés és az ottani albérlet, a havi kaja, kb úgy lemullázza a fizut. És akkor az ipese családjával mi lessz?
"" persze ha a fizu lenne vagy 250e, akkor más lenne a helyzet, de sajnos a fele sincs! "
""
15:13! Csak kicsit képzeljétek magatok a munkaadó helyzetébe! Nyílván egy kisgyermekes anyukánál több rizikó van mint másnál, mert pl. többször beteg lehet a gyerek és ezért nem jön dolgozni. A munkaadónak ez kiesés. Én magam is munkaadó vagyok, 5 főt foglalkoztatok egy grafikai stúdióban, igyekszem nem diszkriminatívan dönteni, de nem mindig műkődik, mert a cég sikeressége múlana rajta.
Valaki előttem írta hogy azért nincs munkája, mert iskolázatlan. Akkor miért nem járt iskolába? Azt senki ne mondja, hogy nincs rá lehetősége, ez csak kifogás, rengeteg féle módon lehet támogatáshoz jutni akár egyetemen, akár más módon. (pl. kollégium támogatás, utazási támogatás, emelt ösztöndíj jó tanulóknak), mellette pedig el lehet menni diákmunkára. Ez a titka mindennek! Nem siránkozni kell, hanem tenni azért, hogy legyen belőlünk valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!