Mások is vannak itt hátrányos helyzetű munkanélküliek?
És neked mi közöd hozzá, hogy vannak-e még itt hátrányos helyzetűek?
Amúgy elárulom neked, aki ezt olvassa, nem az a tipikus hátrányos helyzetű. Menj ki a cigánytelepre, ott toborozz. Vigyél egy kis lejárt szavatosságú kaját, az ilyenek úgy szoktak támogatókat gyűjteni. Sok sikert!
Én emeszpés bérenc vagyok, hozzászólhatok? :)
Orbán monnyon le!
Most már jó?
Olyanokra gondolok itt elsősorban,akik nem tudnak elhelyezkedni önhibájukon kívül!(bár az se számít kinek a hibájából)
pl:-Alacsony iskolai végzettségűek.
-Sokgyerekesek
-munkahelytől messze lakók,akinek sokat kellene utazni,és a bérletet sem fizetnék
-Egészségkárosodottak,fogyatékosok,de nem lehet leszázalékolni őket
-Pályakezdők,vagy nagyon rég nem dolgoztak legálisan.
-Börtönviseltek
-Szenvedélybetegek
-40 év felettiek
-Csúnya külsejűek,kövérek,stb és még sorolhatnám,amiket ugyan az emberek nem fogadnak el mint hátrányt,de léteznek,és valóban hátrányt jelentenek egy egy álláskeresésnél,és ha ezek a dolgok halmozottan vannak jelen,akkor meg végképp megnehezítik az ember életét máshol is,nem csak a munkakeresés terén.Ezért is akartam, hogy összefogjunk és megbeszéljük,hogy és miben segíthetnénk egymásnak,már ha lennének itt rajtam kívül hasonló helyzetben,de úgy látszik itt mindenki a jól kereső és elégedett emberek csoportjába tartozik,és rossz helyen indítottam el ezt a fórumszerű dolgot,amit csak kérdés formájában lehet itt feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!