Veled is előfordult már ilyen?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:55
És? Az iskola falán pedig címer van. Az is piros-fehér-zöld. Sőt, a mi iskolánkban magyar zászló van kirakva az aula falára. Mégsem skinheadekből áll az iskolai vezetésünk.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:56
Vitatkozhatnánk azon, hogy mit értünk szélsőjobboldal alatt, de szerintem felesleges. Még te könnyedén beskatulyázol "szélsőjobboldali" jelzőbe minden piros-fehér-zöldet, addig én azt mondom, szélsőjobboldaliak a neonácik, a hungaristák, s megkülönböztetek radikális nemzeti oldalt is. De ezt valószínűleg feleslegesen írtam le. Az pedig, hogy ki mit visel a pólóján, nem politizálás. Politizálás során az embereket próbáljuk meggyőzni álláspontunkról, ígérgetünk, stb. Egy póló pedig erre nem képes, ezt azért beláthatod =)
"Az iskolai verekedést sem kellene tűrni,"
Ezzel egyet is értek.
"meg a jobbikos majomkodást sem."
Az, hogy valaki felvesz bármi olyan ruhát, vagy kiegészítőt, amit te helytelennek találsz, attól még nem feltétlenül jobbikos és még kevésbé majomkodó...
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
"Mivel általános iskolába jársz,"
Előbb tanulj meg olvasni,majd értelmezni az írottakat ha kérhetném...A kérdező egyetlen szóval sem említette, hogy általános iskolába jár...
"így kétlem hogy olyan okos lennél politika terén hogy fel vegyél hozzá egy "ilyen" pólót."
Szerinted annak a személynek, aki iskolába jár, még véletlenül sem lehet róla fogalma...
"biztos nem vennék fel még a kertbe dolgozni se "olyan" pólót amin a hazátokat istenítitek."
Tudod, vannak még olyan emberek -szerencsére- akikben van büszkeség.
"Ahol én születtem, ott soha nem volt ilyen mutogatós póló, hogy "nézd honnan jöttem és térképpel a hátamon láthatod a szülőhelyem"
"Én nem szólhatlak le azért ahova tartozol, mert nincs jogom hozzá "
Legalább ne mondanál ellet saját magadnak...
"de ha elfogadsz egy 25 éves férfitől, egy jó tanácsot akkor hagyj fel ezzel a dologgal, mert nincs miért büszkélkedni a népeteknek a történelmet illetően."
Ehhez nem is fűzök kommentárt, mert nem is érdemes...Kövezz meg nyugodtan, de ha ezt az utcán, így ismeretlenül a szemembe mondanád, pofán is köpnélek talán...
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
Ez a válasz 10%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
22:10
"És? Az iskola falán pedig címer van."
Mert állami intézmény. Nincs viszont a falon se Nagy-Mo. térkép, se Szálasi-portré.
ma 23:02
A jobbikosok szeretik a hazájukat? Szerintem nem. Szerintem veszélyesek Magyarországra a jobbikosok.
"Szerintem veszélyesek Magyarországra a jobbikosok."
Elárulod, hogy mi alapján gondolod ezt?
ma 23:35
1. Veszélyeztetik az országot külpolitikai szempontból, mivel rontja az ország külső megítélését, hogy egy 20%-os nejlonnáci párt működik benne.
2. Veszélyeztetik a magyar gazdaságba vetett bizalmat, mert használhatatlan, értelmetlen gazdasági programjuk van.
3. Rontják a közhangulatot és meghiúsítják a valós problémák intelligens kezelését az állandó gyűlölet- és hisztériakeltéssel.
4. Rombolják a magyarok nemzeti identitását azáltal, hogy hamis identitást állítanak a helyébe, pl. kitalált történelmet, faji alapú önazonosságot, önkényesen szelektált kulturális kánont.
5. Rontják a magyarok helyzetét a nemzetiségek és nemzetek közti feszültségek, gyűlölködés szításával.
Hirtelen ennyi jut az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!