Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Veled is előfordult már ilyen?

Veled is előfordult már ilyen?

Figyelt kérdés
Múlt héten egy Nagy-Magyarországos pólóba mentem suliba és az osztályfőnököm szünetben félrehívott és közölte, hogy hogy képzelem, hogy ilyen radikális nézeteket vallok, különben is jobb lenne, ha távol tartanám magam a politizálástól, mert egy lánynak nem illik politizálnia. Pedig csak egy egyszerű fehér ingnyakú pólót vettem fel, aminek a hátára volt hímezve a Nagy-Magyarország körvonala, ami nem számít önkényuralmi jelképnek. Egy másik osztálytársam még tavaly választások idején egy nemzeti színű karkötőt vett fel, azt is levetette vele az osztályfőnök.
2011. jún. 18. 15:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
5%

Mivel általános iskolába jársz, így kétlem hogy olyan okos lennél politika terén hogy fel vegyél hozzá egy "ilyen" pólót.

Én nem vagyok csak anyai ágról magyar, ezáltal nekem kétszer olyan jól informálódnom kellett a magyar történelemről, hogy azok után amit tanulgattam biztos nem vennék fel még a kertbe dolgozni se "olyan" pólót amin a hazátokat istenítitek.

Ahol én születtem, ott soha nem volt ilyen mutogatós póló, hogy "nézd honnan jöttem és térképpel a hátamon láthatod a szülőhelyem"

Én nem szólhatlak le azért ahova tartozol, mert nincs jogom hozzá de ha elfogadsz egy 25 éves férfitől, egy jó tanácsot akkor hagyj fel ezzel a dologgal, mert nincs miért büszkélkedni a népeteknek a történelmet illetően.

2011. jún. 18. 16:13
 12/62 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Mitől lenne az politizálás, hogy felveszel egy Nagy Magyarországos felsőt? Szerintem nem az. Elég érdekes egyéniség lehet az osztály főnököd. Abból ítélve, hogy egy magyar iskolában leveteti a magyar diákról a nemzeti színű karkötőt. Nem illik egy lánynak politizálnia, értem a lányok csak hallgassanak az okos fiúkra...meg persze a b.zikra, szánalmas. Van olyan amikor egy lány sokkal jobban átlátja a politika lényegét, mint egy férfi. Na mindegy. Amúgy szerintem ne érdekeljen, hogy ki mit mond, ha neked tetszik akkor viseld bátran.

Én szinte csak Nagy Magyarországos ruhákban járkálok, plusz egy 20 soros bakancs fehér fűzővel. :)

18L

2011. jún. 18. 16:22
 13/62 anonim ***** válasza:
61%

"Én nem szólhatlak le azért ahova tartozol, mert nincs jogom hozzá de ha elfogadsz egy 25 éves férfitől, egy jó tanácsot akkor hagyj fel ezzel a dologgal, mert nincs miért büszkélkedni a népeteknek a történelmet illetően."

Kedves 25 éves férfi el lehet innen menni, ahogy Fletó is megmondta. :)

2011. jún. 18. 16:27
 14/62 anonim ***** válasza:
20%

"Én szinte csak Nagy Magyarországos ruhákban járkálok, plusz egy 20 soros bakancs fehér fűzővel. :)"

ÉS egy lánynak miért jó bakancsban járkálnia?

2011. jún. 18. 16:30
 15/62 anonim ***** válasza:
79%

"nincs miért büszkélkedni a népeteknek a történelmet illetően."

Te mit szívtál?

2011. jún. 18. 16:32
 16/62 anonim ***** válasza:
71%
De gondoljunk bele...Vannak például az angol zászlós, amerikai zászlós cuccok is például, amit sokan hordanak divatból,mert tényleg jól néz ki.Ha az nem baj, akkor ez miért?Magyar karkötő..na és?Kokárdát is felvesszük, igaz, csak az ünnepen, na de abban sincs semmi.Elültetik az ember fejébe, hogy szégyellni kell a magyarságot, aztán meg csodálkoznak, hogy hová tűnt a magyarokból a hazaszeretet.Nem értem én ezt!Mondjuk, a nagy Magyarország bennem kissé utópisztikus érzést kelt,de hát mindenki abba öltözik, amibe akar...
2011. jún. 18. 16:34
 17/62 anonim ***** válasza:
35%
Mellesleg az is lehet, hogy a tanár attól tart, hogy esetleg balhé lehet a különféle nézetű fiatalok között és mivel az illető lány, még inkább félti ettől.Ez is egy lehetőség.
2011. jún. 18. 16:36
 18/62 anonim ***** válasza:
69%

Ma 16:30 nak

Én írtam, hogy bakancsban járok. Hogy miért jó, nekem egész egyszerűen ilyen a stílusom. Ez tetszik. Röviden ennyi.

2011. jún. 18. 16:37
 19/62 anonim ***** válasza:
60%

"Elültetik az ember fejébe, hogy szégyellni kell a magyarságot, aztán meg csodálkoznak, hogy hová tűnt a magyarokból a hazaszeretet."

Igen, vannak ilyenek. Kedvenceim, amikor trianonoznak, de nem veszik figyelembe, hogy simán többségben voltak a kisebbségek azokon a területeken, amiket elcsatoltak.

De az abszolút, amikor áradoznak a fiatalok züllöttségéről és romlottságáról, miközben lényegében semmi másról nem szólnak a TV műsorok, mint hogy legyél strici, ribanc, bűnöző, beteg ember, mert akkor simán meg fogsz élni és nem kell reggeltől estig a munkahelyeden rohadnod, mint a szüleid.

2011. jún. 18. 16:39
 20/62 anonim ***** válasza:
25%

"Vannak például az angol zászlós, amerikai zászlós cuccok is például, amit sokan hordanak divatból,mert tényleg jól néz ki.Ha az nem baj, akkor ez miért?"

Azoknak nincs politikai üzenetük. Bár elég vicces majomkodás szerintem, ha valaki különösebb indok nélkül brit zászlós cuccokat hord.

"Magyar karkötő..na és?Kokárdát is felvesszük, igaz, csak az ünnepen, na de abban sincs semmi."

Ünnepen kívül viszont nem veszel fel ilyesmit. És ünnepen ha felveszed vagy nem veszed fel, annak is van politikai üzenete. Általában azok járnak kokárdában márc. 15-én, akik máskor is hajlamosak jobbikos cuccokban járni.

"a nagy Magyarország bennem kissé utópisztikus érzést kelt"

Nem utópia, hanem disztópia.

2011. jún. 18. 16:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!