Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Veled is előfordult már ilyen?

Veled is előfordult már ilyen?

Figyelt kérdés
Múlt héten egy Nagy-Magyarországos pólóba mentem suliba és az osztályfőnököm szünetben félrehívott és közölte, hogy hogy képzelem, hogy ilyen radikális nézeteket vallok, különben is jobb lenne, ha távol tartanám magam a politizálástól, mert egy lánynak nem illik politizálnia. Pedig csak egy egyszerű fehér ingnyakú pólót vettem fel, aminek a hátára volt hímezve a Nagy-Magyarország körvonala, ami nem számít önkényuralmi jelképnek. Egy másik osztálytársam még tavaly választások idején egy nemzeti színű karkötőt vett fel, azt is levetette vele az osztályfőnök.
2011. jún. 18. 15:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 Dick Esmen ***** válasza:
9%

Általában azok járnak kokárdában márc. 15-én, akik máskor is hajlamosak jobbikos cuccokban járni.

Na álljunk meg.Én baloldali érzelmű vagyok de attól még márc.15-én én egész nap kokárdát hordok.

2011. jún. 18. 17:16
 32/62 anonim ***** válasza:
44%

16:58

"Ezért feljelentheted a tanárt, ugye tudod?"

Egyrészt nem. Vagyis feljelentheti, csak senki sem fogja komolyanvenni a feljelentést.

Másrészt: örüljön neki, hogy a tanár nem küldte haza átöltözni. Az iskolába a gyerek tanulni jár, nem politizálni.

2011. jún. 18. 17:16
 33/62 anonim ***** válasza:

ma 17:16

Nem te vagy az egyetlen következetlen ember a világon :)))

2011. jún. 18. 17:18
 34/62 anonim ***** válasza:

Nos azt kell mondanom hogy ezt kifogtad kedves kérdező...a mi sulinkban például egy mélymagyarnak se szólnak turulos, Nagy-Magyarországos, vagy árpádsávos pólóért.

Ugyanakkor nem értem a tanárod álláspontját, hiszen ez azt jelentené, hogyha másnap vörös ingbe mennél, akkor is hasonlóképp kéne reagálnia az öltözködésért.

2011. jún. 18. 18:02
 35/62 A kérdező kommentje:
Huhh, eléggé eltértünk a témától.. Ami bánt az az, hogy egyébként nem tartom magam sem mélymagyarnak, sem jobbikosnak, nácinak meg végképp nem. Egyszerűen arról van szó, hogy a szüleim Erdélyből jöttek át, a Ceausescu-diktatúra elől menekülve (szóval ha valakik, akkor ők tudnak mesélni pár visszás dolgot a magyarság helyzetével kapcsolatban), szeretem a hazámat, ennyi, ezért vettem fel a pólót, egyébként nem bakancsba és katonai gyakorlógatyába járok be naponta, néha elmegyek egy nemzeti rock koncertre a barátaimmal (de nem én vagyok az aki az első sorban lengeti a karját és cigányozik), vannak értékek, amik fontosak nekem, baj, ha ezt ki akarom mutatni?
2011. jún. 18. 18:17
 36/62 anonim ***** válasza:
Elvileg a parlament elé is szarhatnál, de nem tartom tanácsosnak.
2011. jún. 18. 18:31
 37/62 anonim ***** válasza:
11%
Hát kérdező, ha ez áll fenn akkor pedig a tanárod a hibás abban, hogy beskatulyáz, és általánosít. Ha gondolod ballagás után látogasd meg gyakran, szigorúan a Nagy-Magyaro.-os pólódban =)
2011. jún. 18. 18:43
 38/62 anonim ***** válasza:
29%

"Ami bánt az az, hogy egyébként nem tartom magam sem mélymagyarnak, sem jobbikosnak, nácinak meg végképp nem."

Akkor ne öltözz ilyen jelmezbe.

Gondolom, aki nem komcsi, az sem vesz föl Che Guevarás pólót.

"baj, ha ezt ki akarom mutatni?"

Az iskolában az a dolgod, hogy tanulj, nem az, hogy szélsőséges eszméket propagálj.

2011. jún. 18. 19:16
 39/62 anonim ***** válasza:
11%
Ez mitől propagálás? Ezek szerint ha valaki szmájlit rajzol a füzetébe, az rögtön LMP-s? Tanulni pedig szerintem Nagy-Magyarországos pólóban is tökéletesen lehet, a kettő nem értem, miért zárja ki egymást =)
2011. jún. 18. 19:38
 40/62 anonim ***** válasza:
21%

ma 19:38

Az iskola politikamentes hely.

2011. jún. 18. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!