Veled is előfordult már ilyen?
"Én írtam, hogy bakancsban járok. Hogy miért jó, nekem egész egyszerűen ilyen a stílusom. Ez tetszik. Röviden ennyi."
A hazaszeretet nem "stílus" kérdés. Ha tényleg csak divatból csinálod, akkor nem is komoly nálad az egész.
"Lassan a jobbikos véleményeken kívül minden más tilos lesz itt."
Mit szedtek le?
ma 16:43
Nem írom ide, mert leszedik.
Véletlenül eltértem a Jobbik hivatalos álláspontjától.
"Véletlenül eltértem a Jobbik hivatalos álláspontjától."
Nekem múltkor egy Fidesz-ellenest cenzúráztak ki.
"De az abszolút, amikor áradoznak a fiatalok züllöttségéről és romlottságáról, miközben lényegében semmi másról nem szólnak a TV műsorok, mint hogy legyél strici, ribanc, bűnöző, beteg ember, mert akkor simán meg fogsz élni és nem kell reggeltől estig a munkahelyeden rohadnod, mint a szüleid."
Pedig inkább te tűnsz agy mosottnak, persze nagyon bölcsnek gondolhatod magad megmondod a tutit, csak ez nincs így, ez egy default propaganda. Csak a buta emberek néznek Való Világot, és még butábbak képesek ribancosodni egy TV műsor hatására. Ezek után, még meg is dobáljátok az embert, ha nem akar beállni az alkalmazottak unalmas kiszámíthatatlan és hosszú sorába, aki más az beteg és csak a szegények kijátszására játszik, de ezért is nagyszerű dolog a nácizmus, semmit nem vár el az embertől, csak bégessen a nyájjal.
"Pedig inkább te tűnsz agy mosottnak, persze nagyon bölcsnek gondolhatod magad megmondod a tutit, csak ez nincs így, ez egy default propaganda."
Igen, ez elmondható rólad is. Kb. olyat mondasz ezzel, mint azok az emberek, miszerint a német nép ostoba volt, mert támogatta Hitlert, aztán meg szavazáskor mész X-elni valamelyik ígérgető pártra, mert elhiszed neki, hogy elhozza neked a Kánaánt.
"Csak a buta emberek néznek Való Világot, és még butábbak képesek ribancosodni egy TV műsor hatására."
Itt nem egy TV műsorról van szó, hanem egy egész életen át tartó átnevelésről, amibe nem egy TV műsor tartozik bele. Amúgy meg nézd meg a 30 év alatti magyar korosztályt, de főleg a 20 év alattit és akkor megtudod, hogy igenis vannak "buta emberek" dögivel.
"Ezek után, még meg is dobáljátok az embert, ha nem akar beállni az alkalmazottak unalmas kiszámíthatatlan és hosszú sorába, aki más az beteg és csak a szegények kijátszására játszik, de ezért is nagyszerű dolog a nácizmus, semmit nem vár el az embertől, csak bégessen a nyájjal."
Ezt meg igazából nem értem. Mi köze van az "alkalmazottak unalmas kiszámíthatatlan és hosszú sorának" a "betegekhez és a szegények kijátszóihoz"? És mi köze van a birkaviselkedésnek a nácikhoz, amikor lényegében jelenleg nem is nácizmus van vezető szerepben Európában és az emberek 90 százaléka vakon, bégetve hisz a liberális fertőben?
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:42
Nálam ez egyáltalán nem divat. Ez egy életérzés!
ma 16:58
A saját JOGAINKAT ismerjük de a KÖTELESSÉGÜNKET nem? Hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!