Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a felfogás kimeríti a...

Ez a felfogás kimeríti a férfigyűlölet fogalmát?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=m2DrKV2SuQo

Kérlek írd le a nemedet!

2011. jún. 4. 18:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%

"Továbbá: a szexizmus miért csak egyirányú utca nálatok? Ha egy férfi deszkának nevez egy csajt, akkor máris megy a szentháború. Ha egy csaj büdös sörhasú disznónak nevez egy férfit, akkor nem történik semmi."

Itt van pont. Ráadásul a média is ezt gerjeszti, manapság a férfiakat divat megalázni, kigúnyolni, előnytelen színben feltüntetni filmebken, ráadásul a párkapcsolatot is mindig úgy mutatják be hogy a nő dirigál a férfinak az pedig a nő kedvéért bármit megtesz.

És mi van ha vki nem akarja "szektásítani" magát és egyenrangú kapcsolatra vágyik? Ilyent miért nem propagálnak? Ezért vannak ennyire "elszállva" manapság a nők, hogy azt hiszik egy férfi dolga hogy az ő kegyeiket keresse mindenben, és adja fel az addigi életét érte. Ha nem, akkor nem is megfelelő partner.

Munkahelyeknél meg annyit, hogy divatos dolog a "női kvóta" de "férfi kvóta" az sosincs pedig vannak tipikusan elnőiesedett szakmák.

2011. jún. 4. 20:37
 22/32 anonim ***** válasza:
52%

19:22 vagyok. Én sosem értettem, miért megy ezen a vita.

Én nő vagyok annak születtem és ezt elfogadom. Sosem igazán akartam férfi lenni (bár a gondolattal néha eljátszottam, hogy milyen lenne cserélni valakivel egy napot).

Származott-e hátrányom abból, hogy nő vagyok? Igen, természetesen volt,

2011. jún. 4. 20:40
 23/32 anonim ***** válasza:
52%

(na, véletlen nyomtam egy entert)

Származott-e hátrányom abból, hogy nő vagyok? Igen, természetesen volt, olyan helyzet, ahol férfiként tudtam volna egyszerűbben érvényesülni. De ugyanennyi előnyöm is származott abból is, hogy nőnek születtem. Szerintem ez elfogadás kérdése, aki amiatt sír, hogy "a férfiaknak több joga van", "a nőknek több joga van", annak igazából önmagával van problémája.

2011. jún. 4. 20:44
 24/32 anonim ***** válasza:
48%

Oké, feladom. Mo. tényleg egy szuper emancipált hely, a nőknek itt tényleg arany élete van, a férfiak soha nem verik meg őket úgy, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, és soha nem is kedveznek velük szemben férfitársaiknak. Tényleg minden szép és jó... nyilván.

Hogy sok hülye nő ezt vajon miért nem érzi, és hogy viszont miért érzik magukat mind sokkal jobban a sokat emlegetett északi országokban, hát komolyan, elképzelni sem tudom, komolyan.

Persze tudom, most meg "hisztis", "durcis" és "sértődött" leszek - de ha meg folytatnám tovább, akkor "semmivel sem jobb a hímsoviknál", "ostoba", "szűklátókörű", meg még ki tudja, mi, szóval egyremegy. Akkor meg minek strapáljam magam?

Éljetek csak szépen tovább a kis álomvilágotokban. További szép álmokat.

2011. jún. 4. 20:45
 25/32 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
42%

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:45"

De most mit szeretnél?

Minden munkahelyen 50-50%-ban kellene hogy legyenek a nők és a férfiak?

Vagy a bért ami amúgy manapság alku kérdése vizsgáljuk meg minden helyen mindenkinél, hogy mennyit keres és ha valaki véletlenül valamiért több pénz ad az egyiknek azt kössük fel?

Az erőszakos bűncselekményekre pedig megvannak a törvények. De arról senki nem tehet, hogy vannak olyan ostoba emberek akik a többedszeri verés után még mindig visszamegy ahhoz a fickóhoz ki megverte. És nem tesz feljelentést, nem válik el, nem kér segítséget.

Vagy mi lenne a megoldás? De most komolyan várom az ötletedet.

2011. jún. 4. 21:09
 26/32 anonim ***** válasza:
61%

"Vagy mi lenne a megoldás? De most komolyan várom az ötletedet."

Sztem irtsuk ki a férfiakat azt annyi. Egy csapásra megoldódna minden probléma nem? ;)

2011. jún. 4. 21:11
 27/32 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
48%
Jah nagy ötlet. Minden hím legyen csak spermadonor, hogy ameddig nem találják ki a klónozást faxául, hogy tökéletes emberek legyenek és mindig csak nő neműek azért ne haljon ki az emberiség. :D
2011. jún. 4. 21:17
 28/32 anonim ***** válasza:
39%

"De akkor az miért van mégis teljesen rendben, ha egy nőtől várnak el olyasmit, ami ellenére van?"

Nincs.Pont ezt próbálom elmondani,hogy én és még sokan mások kevesebbet várnak el.

Ha rajtam múlna azt se várnám el,hogy munkahelyen dolgozzanak.

És a (déd)nagyszüleid és a (déd)nagyszüleik vidékiek voltak vagy városiak?

Egyik ágon vidékiek a másik ágon városiak.

Sose szoktam meggyőződés nélkül véleményt nyilvánítani.

"No tessék, elszóltad magad. :) Lám, te is így állsz hozzá: nő maradjon csak szépen otthon, ne akarjon vezető pozíciót."

Nem elszólás volt.

Csak kigondoltam valami és nem akartam durvábban leírni,de kifejtem.

Ugye ahogy írtam azért kapnak a nők kevesebb vezető beosztást mert panaszkodnak.Tipikus,általános dolog.

Lényegében ezt a nők okozták maguknak,ha nem panaszkodnának akkor nem lenne probléma.

Viszont folyamatosan megy a panasz,hogy főzni is meg dolgozni is nem bírom stb. akkor ne csodálkozzatok,hogy nem kapjátok meg az adott állást.

Ezen tessék gondolkodni és változtatni.

2011. jún. 4. 21:39
 29/32 anonim ***** válasza:
34%

"Ha rajtam múlna azt se várnám el,hogy munkahelyen dolgozzanak."

Pedig ez igen is elvárható ha már ez a fene nagy egyenjogúság van. A legkevesebb, ha valakinek ugyanolyan (sőt még több) joga van mint a másiknak, akkor a közterhekből is egyenlően vegye ki a részét! Pont ez az amit hányolok hogy a nőknek csak jogai vannak, a férfiaknak meg csak kötelezettségei.

2011. jún. 4. 21:43
 30/32 anonim ***** válasza:
84%

21:43

Én is elvárok alapvető dolgokat.

Csak azok éppen nem a munkahelyen egy irodába lennének hanem a zöldséges kertbe és a fazék mellett.

2011. jún. 4. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!