Mi Erdély fővárosa?
Mivan? Mit adtam fel? Megpróbáltam összefoglalni. Nem gondoltam, hogy egy egyszerű kérdés is 22 választ tud generálni. De miért 36%-ban hasznos, ha leírom a választ?
Mert 3-adszor? Vagy nemértem.
Elnézést az offlásért, de kérjek, magyarázd meg, majd kitörli a kedves modi, köszi.
Ez a fiatalember is magyar, csak rosszul esett az önérzetének, hogy másképp értette. De nem kötelező tudni minden választ senkinek, (pláne a suliban mást tanul)a magyarság hál'Isten nincs vizsgához kötve.
De mi szülők azért magunkba nézhetnénk, mit tanítunk otthon.
De én mé'nem vagyok magyar? Legyek már!
Kiszámoltam, 600 szoknyát kikeményítettem, s kivasaltam, hogy ne vesszen nagyanyáink tánca el, tudod milyen nehéz péntek 22:00-ról szombat hajnalra ezt megoldani?
Adtam már két gyereket a hazának, meg még a világot is szebbé tettem itt, egy magyar városban, hát hadd legyek már! Meg mennyit kapáltam és tapostam a magyar földet?
Vittem mézeskalács címert akinek kellett. Nem megyek külföldre nyaralni, mert szeretek itthon utazni. Tudom milyen a "tévedt utas" és mit csinál a szélhámos. Van itthon szilvalekvárom.
De ha egy ketrecben feküdnék, nem tudnék beszélni, etetnének-itatnának-pelenkáznának - nem lennék ugyan olyan magyar?? Mert de.
Kolozsvár.
Szerintem meg jó a kérdés. Senki sem annyira idióta h azt gondolja Erdély egy ország, önálló állam. Úgyis feltehette volna melyik Erdély legmeghatározóbb városa. Hogy ezen mit nem lehet érteni?
Szép város Kolozsvár, én ott lakom a Szamosnál.
A szőke Szamosnál, angyalkám gyere már.
Légy sorsom, szerencsém, légy a takaros menyecském.
A szőke Szamosnál kis fészkünk vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!