Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért az államnak kellene...

Miért az államnak kellene állást biztosítania?

Figyelt kérdés
ez már nem a szocializmus
2011. máj. 26. 21:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

21:50-es vagyok. Történetesen három nyelven beszélek még a magyaron kívül, most tanulom a negyediket, profi fordító vagyok, egyszerre két kiadónak dolgozom, de ők is alig fordíttatnak könyvet, mert annyira pang az a piac is. Tehát hiába alapítanék kiadót azon az alapon, hogy ahhoz értek, a legjobb, amit remélhetnék, a nullszaldó, meg esetleg egy minimális kis profit majd valamikor a későbbiekben. Alapíthatnék fordítóirodát, de azokból így is van már hatmillió, és amúgysem bízik bennük se fordító, se kuncsaft, mert rengeteg a lehúzás. Szabadúszó fordítóként meg eleve meg van lőve az ember, mert rohadt nagy a verseny, és örülhet, ha nagynéha kap egy-egy melót, de erre semmit nem alapozhat.

Szóval ennyit a vállalkozási lehetőségekről.

2011. máj. 27. 00:25
 12/25 A kérdező kommentje:
nem a fordítóiparban van a biznisz
2011. máj. 27. 00:28
 13/25 anonim ***** válasza:
Azért, mert azt az adókkal szinte teljesen ellehetetleníti, hogy a vállalkozások tudjanak munkahelyeket fenttartani.
2011. máj. 27. 14:09
 14/25 anonim ***** válasza:
ezt ki mondta neked?
2011. máj. 27. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:

Miért kell bugyuta kérdéseket feltenni ?

ez már nem a dedó....

Ökörköri

2011. máj. 27. 19:51
 16/25 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló tipikus nemrég diplomázott idióta.

Az apukám 45 éves és nem tud sehol elhelyezkedni.

Van 2 szakmája + targonca jogsija.A bankok fojtogatnak minket a villany,gáz,víz-ről nem is beszélve.Őszintén,hogyan teremtsen magának az ember munkát?????majd 45 évesen fog nekiállni kiváltani a vállalkozóit meg stb... Arra nincs az embereknek pénze,hogy egy egészségeset fingjanak.Akkor mi a lóf@szból csináljon vállalkozást???Egyébként meg mit indítson be az ember?Semmire nincs kereslet.Itt vannak a rohadt multik és ott mindent megkapsz úgymond olcsón.Ők röhögve kifizetik az adót meg a sok sz@rt.De egy kis vállalkozónak ez már elég húzós.

Egyébként,hogy a kérdésre is választ adjak.

A mi kis Viktorkánk azt ígérte,hogy munkahelyeket fog teremteni+ olyan körülményeket,hogy megérje idejönni egy cégnek külföldről.Mondjuk én alapból ellenzem azt,hogy külföldi cégek legyenek itt,de ez mindegy.Ha már megígérte akkor illene betartani.Mióta ő van hatalmon azóta csak szűnnek meg a munkahelyek.Egy csomó iskolát bezártak.Az ott lévő tanárok mi a sz@rt fognak most csinálni?Ők is csinálnak saját vállalkozást?

2011. máj. 28. 00:13
 17/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

"nem a fordítóiparban van a biznisz"

Akkor mi a francban van?

Semmire nincs pénze az átlag magyaroknak.Őrülnek az emberek ha hó végén van mit enniük.Gondolod akkor majd rohannak és vesznek +d-s plazma TV-t meg laza 2 milláért kocsit?A multik miatt nem lehet semmiben gondolkodni.

Nincs semmire esélyed.A vezetők jól átbaszták a fejünket mikkor ígértek fűt fát.Mondták,hogy a bankok kihúznak minket a sz@rból.Tessék ma laza 3-4 ezer ember van lakás nélkül Budapesten.Aki csövezik azt 50e Ft-ra büntetik és még el se kezdődött a nagy kilakoltatás amit nyáron fognak elkezdeni.

Hány éves vagy?Egyáltalán Magyarországon élsz?Mit dolgozol vagy mi a foglalkozásod,hogy te ennyire jól érzed itt magad?Gondolom jó pénzes vagy ha kiállsz a zsidesz mellett.

2011. máj. 28. 00:21
 18/25 anonim ***** válasza:

vesznek +d-s plazma TV-t

vesznek 3d-s plazma TV-t *

Elírtam

2011. máj. 28. 00:22
 19/25 A kérdező kommentje:
16 vagyok Magyarországon élek, kereskedelemmel foglalkozom és igen adózom is...
2011. máj. 29. 17:01
 20/25 A kérdező kommentje:
És miért a banknak kéne kihúznia? Azért mert én adtam neked kölcsön egy kiló kenyeret, adjak még egyet csak úgy, mert az előzőt elherdáltad?
2011. máj. 29. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!