Mi a véleményed a bitnácikról?
Bitnáci alatt azokat érted ,akik 14 évesen nácinak vallják magukat?
Nincs rólunk véleményem.Még nagyon gyerekek majd kinőnek belőle.
"azokra gondoltam akik csak az interneten vállalják fel eszméiket a valóságban gyávák hozzá"
Ilyen embert nem ismerek, mert ha ugye csak interneten vállalja fel akkor nem is ismerhetem. Ha viszont náci beállítottságú embert látok interneten arról nem tudhatom a valóságban felvállalja -e. Tehát ez a 22es csapdája.
És el mesélek ezzel kapcsolatban egy igen érdekes történetet. Nemrég egy barátom megkért a sógornőjét vigyem át a szomszédos városba elintézni valamit. Egy ízig vérig roma lányt képzelj el. Az az igazi fekete fajta. Mivel várnunk kellett meghívtam egy kávéra egy kocsmába ami a legközelebb esett. Az ajtó előtt a kis roma lány megtorpan, rámnéz, és megkérdi:
-De ugye nem járnak ide cigányok?
Majdnem elröhögtem magam. :D
ma 21:36
ha közös ellenségképből utálod őket akkor náci vagy
Az izraeli zsidók egy emberként utálják a palesztinokat, akiknek az országát ellopták. Most akkor minden izraeli náci?
Vagy ez nemzetiég függő? Tehát: magyar, német, angol, stb. lehet náci, vagy de egy szerb, orosz, lengyel, de főleg: zsidó sohasem?
Hogy is van ez pontosan? Én még nem vettem le a médiátok tanításait teljesen. Kellene egy kis felvilágosítás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!