Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a bitnácikról?

Mi a véleményed a bitnácikról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 21:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
70%
Az hogy nem létezik ilyen kifejezés. Vagy lassan már kitalálod a mobiltelefon nácit, a fagylaltos nácit, a CD nácit és a floppy nácit is?
2011. máj. 16. 21:27
 2/38 anonim ***** válasza:
25%

Bitnáci alatt azokat érted ,akik 14 évesen nácinak vallják magukat?

Nincs rólunk véleményem.Még nagyon gyerekek majd kinőnek belőle.

2011. máj. 16. 21:28
 3/38 A kérdező kommentje:
azokra gondoltam akik csak az interneten vállalják fel eszméiket a valóságban gyávák hozzá
2011. máj. 16. 21:29
 4/38 anonim ***** válasza:
57%
What is bitnáci?
2011. máj. 16. 21:29
 5/38 anonim ***** válasza:
86%

"azokra gondoltam akik csak az interneten vállalják fel eszméiket a valóságban gyávák hozzá"

Ilyen embert nem ismerek, mert ha ugye csak interneten vállalja fel akkor nem is ismerhetem. Ha viszont náci beállítottságú embert látok interneten arról nem tudhatom a valóságban felvállalja -e. Tehát ez a 22es csapdája.

2011. máj. 16. 21:33
 6/38 anonim ***** válasza:
77%
Mellékesen hadd kérdezzem már meg mit értesz náci alatt? Mert ha azokat akik nem szeretik a cigányokat és a zsidókat akkor én is náci vagyok a te szemszögedből. Viszont ezzel a barátaim jelentős része is így van és kollégáim (belőlük csak négy van) is, tehát meg sem próbáltam még soha nem felvállalni a valóéletben.
2011. máj. 16. 21:36
 7/38 anonim ***** válasza:
90%

És el mesélek ezzel kapcsolatban egy igen érdekes történetet. Nemrég egy barátom megkért a sógornőjét vigyem át a szomszédos városba elintézni valamit. Egy ízig vérig roma lányt képzelj el. Az az igazi fekete fajta. Mivel várnunk kellett meghívtam egy kávéra egy kocsmába ami a legközelebb esett. Az ajtó előtt a kis roma lány megtorpan, rámnéz, és megkérdi:

-De ugye nem járnak ide cigányok?

Majdnem elröhögtem magam. :D

2011. máj. 16. 21:40
 8/38 A kérdező kommentje:

ma 21:36

ha közös ellenségképből utálod őket akkor náci vagy

2011. máj. 16. 21:43
 9/38 anonim ***** válasza:
88%

Az izraeli zsidók egy emberként utálják a palesztinokat, akiknek az országát ellopták. Most akkor minden izraeli náci?

Vagy ez nemzetiég függő? Tehát: magyar, német, angol, stb. lehet náci, vagy de egy szerb, orosz, lengyel, de főleg: zsidó sohasem?

Hogy is van ez pontosan? Én még nem vettem le a médiátok tanításait teljesen. Kellene egy kis felvilágosítás.

2011. máj. 16. 22:06
 10/38 anonim ***** válasza:
72%
én 20 éves vagyok, nem tartom magam nácinak, de BIZTOS vagyok benne hogy ma egy sokkal erősebb, egységesebb, fejlettebb és tiszta Európa állna itt. A jelenlegit is elfogadom, de már ideje lenne politikai irányváltásnak. Gondolok itt a baloldal és liberalizmus mérséklésére.
2011. máj. 16. 22:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!