Támogatnád, hogy én legyek a miniszterelnök?
Komoly kérdés, remélem nem rakják át a humor kategóriába.
Nyilván lopnék ugyanúgy, mint az elődeim. Viszont garantálnám, hogy nem annyit, mint ők. Tudnám hol a határ, az ország fejlesztésére fordítanám az ország bevételének jelentős részét. Oligarcha kialakítását teljes mértékben elutasítanám.
Egyszóval nem sikkasztanék el ennyit, azon lennék ténylegesen, hogy az ország felzárkózzon Nyugat-Európai szintre. Ugyanúgy lopnék, mint az elődeim, de legalább nem tagadnám.
Szóval? Lehetek én a következő elnök?

"1 anonim válasza:
72%
Nem.. Vicc vagy. Azzal indítasz, hogy lopnál, normális ember nem szavazna rád."
Az összes politikus lop, csak titokban, összevissza hazudozva. Én egy őszinte politikust szeretnék!

Kérdező, az oligarchák nem úgy vannak, hogy nem adsz nekik, mert te ilyen jó gyerek vagy.
Az oligarcháknak hatalma van és melléd állhatnak vagy ellened fordulhatnak. Ha ellened fordulnak, akkor elég sokat tudnak ártani neked. Elemi érdeked, hogy jóba legyél velük - igaz nekik is. Szóval ez egy kölcsönös szimbiózis. Ők segítenek neked, te meg cserébe hagyod őket gazdagodni. Mondjuk néha a szabályokat kicsit úgy igazítjátok, hogy nekik jó legyen. Később már nem néha, hanem gyakran és nem kicsit, hanem nagyon. Ez így működik.

6-os!
4 év alatt az lenne a célom, hogy a ciklus végére lopjak 1 milliárdot, természetesen forintban. Úgy gondolom ez nagyon baráti ajánlat, mindenki jól járna ezzel. Több nem is kellene, az én életstílusommal simán elég lenne életem végéig. Természetesen a következő választáson nem indulnék, a ciklus lejárta után soha többé nem hallanátok rólam.

Jobb ajánlatom van, ha rám szavaztok kérek netto 600 000 forint fizetést és nem lopok.
Egyébként vannak olyanok, akik korrekten végzik a munkájukat, azok nem orbán, gyurcsány, vagy magyar petya,
hanem pl. Keresztény Zoltán, Marczingós László, Újhelyi Sándor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!