Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy én legyek a...

Támogatnád, hogy én legyek a miniszterelnök?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, remélem nem rakják át a humor kategóriába.

Nyilván lopnék ugyanúgy, mint az elődeim. Viszont garantálnám, hogy nem annyit, mint ők. Tudnám hol a határ, az ország fejlesztésére fordítanám az ország bevételének jelentős részét. Oligarcha kialakítását teljes mértékben elutasítanám.

Egyszóval nem sikkasztanék el ennyit, azon lennék ténylegesen, hogy az ország felzárkózzon Nyugat-Európai szintre. Ugyanúgy lopnék, mint az elődeim, de legalább nem tagadnám.

Szóval? Lehetek én a következő elnök?

ma 09:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amúgy olyan opció nincs, hogy egy politikus annyi fizetést kap, amennyit kér, cserébe ne legyen korrupt? Inkább kapjon havi 20-30 milliót, de ne csaljon, lopjon el közpénz milliárdokat, meg ne legyenek sógor-koma-jóbarát felpénzelt strómanjai! Sőt! Legyen 100 millió, az is aprópénz egy ország költségvetésében, csak ne lopjon meg legyen korrekt, igazságos. Én ezt díjaznám.
ma 10:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztalom, hogy még aki becsületes emberként kerül oda, azoknak a többsége is előbb-utóbb megszédül, amikor ennyi pénzről dönthet és ekkora hatalom birtokosa lehet.

Egy idősebb ismerősöm szokta mondani, hogy a hatalomnak iszonyatos démonizáló ereje van. A sok pénz és a nagy hatalom együtt egyszerűen aláássa a személyiséget.

ma 10:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok a nagyságrendes válaszoló, persze én is csak vicceltem. Azt támogatnám, hogy mondjuk havi nettó 6-7 milliót kereshessenek az országgyűlési képviselők, viszont ha lopnak, brutális büntetést kapjanak.
ma 10:31
 14/19 anonim válasza:
100%
13# A hiba a dologban az, hogy az igazi nagypályások már nemcsak gazdagodásból lopnak, hanem szimpla gonoszságból, hogy kitoljanak a másikkal.
ma 10:35
 15/19 anonim válasza:
100%
14# És kapzsik, még többet, és többet akarnak lopni, semmi sem elég nekik..
ma 10:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy sokszor a legszrabb emberek kerülnek az országok élére. Nem kell ennek így lennie mindig.
ma 11:31
 17/19 anonim ***** válasza:
A Fidesz is ezzel kezdte, hogy ők kevesebbet lopnak, mint gyurcsányék.
ma 12:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Soha.
ma 12:30
 19/19 Mansour ***** válasza:

Jó reggelt!

A Fidesz-tábor jellemző gondolkodása: rengeteget lop úgy, hogy nem feltűnő, és jogilag rendben van körülötte minden = ügyes = biztosan jó vezeti az országot is

ma 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!