Komoly kérdés, remélem nem rakják át a humor kategóriába.
Nyilván lopnék ugyanúgy, mint az elődeim. Viszont garantálnám, hogy nem annyit, mint ők. Tudnám hol a határ, az ország fejlesztésére fordítanám az ország bevételének jelentős részét. Oligarcha kialakítását teljes mértékben elutasítanám.
Egyszóval nem sikkasztanék el ennyit, azon lennék ténylegesen, hogy az ország felzárkózzon Nyugat-Európai szintre. Ugyanúgy lopnék, mint az elődeim, de legalább nem tagadnám.
Amúgy olyan opció nincs, hogy egy politikus annyi fizetést kap, amennyit kér, cserébe ne legyen korrupt? Inkább kapjon havi 20-30 milliót, de ne csaljon, lopjon el közpénz milliárdokat, meg ne legyenek sógor-koma-jóbarát felpénzelt strómanjai! Sőt! Legyen 100 millió, az is aprópénz egy ország költségvetésében, csak ne lopjon meg legyen korrekt, igazságos. Én ezt díjaznám.
ma 10:10
12/19 anonim válasza:
Én azt tapasztalom, hogy még aki becsületes emberként kerül oda, azoknak a többsége is előbb-utóbb megszédül, amikor ennyi pénzről dönthet és ekkora hatalom birtokosa lehet.
Egy idősebb ismerősöm szokta mondani, hogy a hatalomnak iszonyatos démonizáló ereje van. A sok pénz és a nagy hatalom együtt egyszerűen aláássa a személyiséget.
ma 10:16
13/19 anonim válasza:
Én vagyok a nagyságrendes válaszoló, persze én is csak vicceltem. Azt támogatnám, hogy mondjuk havi nettó 6-7 milliót kereshessenek az országgyűlési képviselők, viszont ha lopnak, brutális büntetést kapjanak.
ma 10:31
14/19 anonim válasza:
13# A hiba a dologban az, hogy az igazi nagypályások már nemcsak gazdagodásból lopnak, hanem szimpla gonoszságból, hogy kitoljanak a másikkal.
ma 10:35
15/19 anonim válasza:
14# És kapzsik, még többet, és többet akarnak lopni, semmi sem elég nekik..
ma 10:39
16/19 anonim válasza:
Szomorú, hogy sokszor a legszrabb emberek kerülnek az országok élére. Nem kell ennek így lennie mindig.
ma 11:31
17/19 anonim válasza:
A Fidesz is ezzel kezdte, hogy ők kevesebbet lopnak, mint gyurcsányék.
ma 12:18
18/19 anonim válasza:
Soha.
ma 12:30
19/19 Mansour válasza:
Jó reggelt!
A Fidesz-tábor jellemző gondolkodása: rengeteget lop úgy, hogy nem feltűnő, és jogilag rendben van körülötte minden = ügyes = biztosan jó vezeti az országot is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!