Mi a véleményed a bitnácikról?

Az, hogy ez egy baromság.
Nem tudom hol élsz, de az emberek nagytöbbsége nem azért utálja a romákat, mert csak, hanem, mert unják amit művel a nagyrészük.
Tudom, tudom ez nem igaz, ők nem rossz emberek meg bla bla bla.....
Az meg hogy nem vállalja fel nyíltan természetes, nem akarja, hogy elővegyék.

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:28
Ez nem így van. Ők belenőnek ebbe, de atomkeményen!
Menj be egy középiskolába, ahol a tanulók legalább 20%-a cigány, és van legalább 20% még a fehérekből is. Tehát se nem tisztán fehérnek, sem tisztán cigánynak nem tekinthető az osztály.
Aztán mondd azt, hogy ezek a gyerekek, akiket naponta vernek meg a 16-18 éves, túlkoros, túlfejlett, alulművelt osztálytársaik, mert ott vannak, és mert csak... azok NEM lesznek Hitler hívei. De úgy igazán!!
Amúgy érdemes lenne utánajárnod, mi az a nemzetszocializmus, kik voltak a nácik, a német törinek nekihasalni kicsit úgy 1930 után, és látni fogod, hogy a jelenlegi kormány pont úgy néz ki, mint az akkori hitleri Németországban... Elsöprő többség, amelyik gondolkodás nélkül elfogad minden javaslatot, totális diktatúra, népcsoportok vegzálása, lealacsonyítása, komoly különbségtétel két népcsoport között, cenzúra, és a többi...
Aki most mereven fideszes, mondhatni fidesz-hitű birka, az meg elég nyíltan felvállalja a dolgot.
Hehehe... még.
Jövő ilyenkor ők is le fogják tagadni.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:35
Bocsi,de a kérdező kérdésére próbáltam reagálni úgy hogy fogalmam se volt a szó jelentéséről,ezért ketté bontottam.
Így lett belőle bit+náci.
A bitet gondoltam valami számítógéppel kapcsolatos.
A náci meg egyértelmű.
Hidd el eléggé tisztába vagyok a német történelemmel.És a cigányság elsöprő többségének viselkedésével is.
A Hitler által megalkotott náci kifejezés meg önmagában testesíti meg a fajgyűlöletet.
Neki mindegy volt,hogy bűnöző volt-e vagy sem akkor is kivégeztette.

"A jelenlegi kormány pont úgy néz ki, mint az akkori hitleri Németországban... Elsöprő többség, amelyik gondolkodás nélkül elfogad minden javaslatot, totális diktatúra, népcsoportok vegzálása, lealacsonyítása, komoly különbségtétel két népcsoport között, cenzúra, és a többi... "
Kicsit off, de ezen beszakadtam :D. Már bocsáss meg, de ha totális diktatúra van, akkor te barátom mégis, hogy a fenébe írhattad ezt le? Mármint nem félsz, hogy kopognak az ajtón és elvisznek a rettegett FIDESZ központba, ahol maga ORBÁN "sátán" VIKTOR fog megkínozni, dakota közmondásokkal?
Hogy ne legyen teljesen off: a bitnáci kifejezés és a mögötte lévő tartalom is komolytalan.

Hogy mi a véleményem a bitnácikról? Hát az, hogy tudjátok még fokozni a baromságaitokat? Már eleve a nácizás egy szánalmas, hányingert keltő ocsmány dolog tőletek, de hogy már új fogalmakat is bevezettek "bitnáci", a pofám leszakad tőletek. Szánalmas.
Fogd be az orrodat és orrhangon károgd sokáig hogy "náci, náci, náci"...remélem feláll tőle a farkad b.zmeg...

Ugyanaz mint az ilyen kérdéseket feltevőkről.
De nem kívánnám kifejteni részletesebben. :)

Nagyon is létezik, azokra használják, akik csak interneten nácik, a való életben titkolják, nem vállalják fel.
Van is egy jó szám erről : http://www.youtube.com/watch?v=6o3Cqlj6sxw

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!