Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a bitnácikról?

Mi a véleményed a bitnácikról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 21:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"Én még nem vettem le a médiátok tanításait teljesen."

Én sem a tiedet, mivel nem értem, hogy keresztény európaiként hogy lehet közösséget vállalni a muszlimokkal.

Egyszerűen nem bírom felfogni.

2011. máj. 17. 02:59
 22/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:09

ideje lenne, hogy tanulj némi politikai gondolkodástörténetet.

2011. máj. 17. 03:00
 23/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:35

Ezt most nem értem: Jobbikosként nácizod le a Fideszt? ez röhej...

mondom ezt úgy, hogy utálom a Fideszt!

2011. máj. 17. 03:02
 24/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:08

Te kikhez beszélsz?

2011. máj. 17. 03:04
 25/38 anonim ***** válasza:

"

Na kb. ez a színvonal a nagy antifa harcosok részéről..."

a kérdésben nem az (egyébként valóban röhejes) antifákról volt szó.

ha már hazafinak vallod magad, tanulj meg szöveget értelmezni és ne háborodj fel a megnevezéseden.

2011. máj. 17. 03:05
 26/38 anonim ***** válasza:

Azt hozzátenném, hogy eddig egyetlen egyszer volt dolgom igazi nácival, aki értelmesnek bizonyult. (bár felhívta a figyelmem arra, hogy mennyire bonyolult ez a kategória)

Politikailag eléggé tájékozott volt, tehát elolvasta az "ellenséges" gondolkodók, ideológusok műveit is.

A többi magát "nácinak" valló ember akivel dolgom volt, sajnos mind idiótának bizonyult, vagy agresszívnek, semmivel sem volt jobb egy "cigány bűnözőnél". (értsd: ugyanúgy kötekedett és balhézott mindenkivel, aki nem lengette neki a karját. Ezenkívül meglehetősen alul műveltnek bizonyult, még a saját ideológiájának alapműveit sem nagyon olvasta el. (tehát nekem, mint laikusnak is feltűnt ez, az már pedig ciki)

2011. máj. 17. 03:18
 27/38 anonim ***** válasza:

"Nagyon is létezik, azokra használják, akik csak interneten nácik, a való életben titkolják, nem vállalják fel."

És te már találkoztál ilyen emberrel?

2011. máj. 17. 06:04
 28/38 anonim ***** válasza:

"Ezt most nem értem: Jobbikosként nácizod le a Fideszt? ez röhej...

mondom ezt úgy, hogy utálom a Fideszt!"

Én Jobbikosként Orbánjúgendezem le a Fideszt. Fáj az igazság?

2011. máj. 17. 06:07
 29/38 anonim ***** válasza:
A bitnaci, netnaci egy szleng. Azokra a FIATAL GYEREKEKRE ertik, akik ossze-vissza frocsognek a halon, de a nacizmus tenyleges gyakorlatarol csak a kuruchoz hasonlo forrasokbol hallottak - persze hazugsagokat.
2011. máj. 17. 08:37
 30/38 anonim ***** válasza:

És ez most jó vagy rossz?

Ha nem tudnád az Eu-ban a jelenlegi tv-ek szerint nem lehet nácinak lenni. Ha közterületen náci jelvényeket viselsz, vagy ilyen jellegű jelszavakat ideológiákat, hirdetsz akkor lecsuknak. Tehát a skinheadség is gyakorlatilag a jelenlegi társadalmi rend ellenes lázadás, egyfajta provokáció mint pl a 60 as években a hippik.

A neten viszont elvileg szabadon kifejtheted a véleményedet álláspontodat. (Tudtommal szólásszabadság van. Vagy ez csak azt jelenti hogy szabadon lehet "nácizni" a másként gondolkodókat?)

Az hogy páran az övéktől eltérő véleményt nem tudják érdemben cáfolni, ezért "náciznak" még nem jelenti azt hogy a véleményíró valóban nácinak vallja magát. Esetleg csak bizonyos dolgokat másként lát mint ami a jelenlegi "polkorrektnek" számító gondolkodásmódba belefér.

2011. máj. 17. 10:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!