Más is kapott ma Orbán Viktortól levelet?
Basszus, belegondoltam, hogy ezt a kérdőívet hány, de hány ember nem fogja (vagy nem tudja, vagy nem is akarja) kitölteni.
Mindenkinek kiküldték, aki a lakcímnyilvántartásban van? Felháborító. Hány száz millióba került ez, meg a postaköltség? Ráadásul válaszlevél is van, azt is ők fizetik a mi pénzünkból. Annyira forr az agyam, hogy mindjárt ledöntök 2 dl pálinkát, komolyan!
Erre bezzeg van pénz!?
Ha nem tudok válaszolni Orbán kérdésére, akkor lehet felezni? Esetleg kérhetek telefonos segítséget, vagy közönséget meg lehet kérdezni...???
Amúgy Gy. Ferenc elkövető kérdés nélkül csinálta zsinórban a hülyeséget.
Ez legalább megadja nekem (a saját pénzemen) azt a (hamis) illuziot, hogy számít a véleményem.
"Neked is jut pálinkára meg internetre. És ma még nem is ettél."
Ha mindezt luxusnak tartod, hasítsá kifelé kínába vagy kórejába!
"A kérdőívek célja, hogy a kormány megtudja..."
Hát erre nem tennék nagyobb összeget. Humor kategória.
Nem kell ez a "huncutkodás", hogy mi megkérdeztük, ti döntöttetek. A kisöcsém se venné be ezt a maszlagot.
Csepp a tengerbe? Lehet, de etikailag erősen kifogásolható.
Ja, hogy ezt leszarják, mert amúgy törvényes? Így már értem.
"Hagyd csak, az ilyen sekélyes felfogású, 45%-os válaszokon nem szoktam fennakadni. De azért köszi! "
Én 76-tal ugyanazt írtam, amit hollesz... Máskor meg vagy 10-10 hsz-ünket törölték, amikor egymásnak estünk egy témában, erre varrjál gombot.
Szóval elégedetlenkedhetsz. Azt is megmondhatod négyévente, hogy mire költsék a "pénzedet". Gyanítom a seggeden ültél tavaly ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!