Levelet akarok irni a Kormánynak, vagy egyenesen OV-nak. Hová irhatnék online? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Konkrétan meg akarom kérdezni, hogy van-e alapja annak a pletykának, hogy bele akarnak piszkálni a nők 40 év utáni nyugdíjába. 38 évem van, és csak ez tartja bennem a reményt a szabadulásra egy rossz munkahelyről.2011. máj. 29. 11:53
1/28 anonim válasza:
Komolyan gondolod, hogy csak azért mert te, Kovács Marika írsz egy levelet a miniszterelnöknek, hogy már csak két éved van a nyugdíjig, akkor minden tervezett intézkedést visszavonnak? Ne viccelj.
2/28 anonim válasza:
Húha! És miért is kéne a nőket kivételezetten kezelni nyugdíjügyben? Pláne hogy statisztikailag ők élnek tovább...
Ez egy elbaltázott tv volt Viktorunk részéről, ami ráadásul sérti az egyenlő bánásmód elvét.
Reméljük, hamarosan korrigálják.
3/28 anonim válasza:
Én csak azt kérdeztem, hová lehet irni! Nem a saját problémámról akarok irni, csak arról, hogy van-e alapja a pletykáknak. Különben azért a nőknek jár, mert ők a munka mellett mossák a gatyádat!-plusz műszak! Kovács Mariska.
4/28 anonim válasza:
12:03
És aki nem mossa? Hol s van ez benne a tv-ben?
5/28 A kérdező kommentje:
12,03. köszi, hogy azonosulsz velem. Csak irigyek a 40 év miatt.Kovács Marika.
2011. máj. 29. 12:05
6/28 anonim válasza:
Kovács Marika. Az hogy te mosod a szaros gatyámat, az azzal jár, hogy én megdolgozom a pénzért, hogy vehessünk egy mosógépet, mosóport meg minden szart. Ne gondold, hogy többet érdemelsz csak azért, mert nő vagy.
7/28 anonim válasza:
Milyen cukik vagytok :)) Mint az igazi házasok:)
8/28 anonim válasza:
13:33
Ezennel férj és feleséggé nyilvánítom önöket :)
9/28 anonim válasza:
Teljesen mindegy hová írsz. találj ki egy email címet, például kormany@kormany.hu. Én már többször írtam nekik nagyjából annyi eredménnyel mintha wc papírra írnék és aztán rendeltetésszerűen felhasználnám. Még nem jutottatok el odáig, hogy Orbán mindenkit lefos?
10/28 anonim válasza:
Facebook-ra kell írni,de nem egyszer,hanem ezerszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!