Basszus, belegondoltam, hogy ezt a kérdőívet hány, de hány ember nem fogja (vagy nem tudja, vagy nem is akarja) kitölteni.
Mindenkinek kiküldték, aki a lakcímnyilvántartásban van? Felháborító. Hány száz millióba került ez, meg a postaköltség? Ráadásul válaszlevél is van, azt is ők fizetik a mi pénzünkból. Annyira forr az agyam, hogy mindjárt ledöntök 2 dl pálinkát, komolyan!
Hollesz te gyárilag vagy ennyire idióta? Te testesíted meg a birkát a magyar társadalomban. Neked oszt' haver, tökmindegy mire költik a társadalom pénzét, ugye? De ha anyádat a kórházakban nem látják el, mert nincs pénze rá a tb-nek (meg neked se) akkor majd te jössz ide óbégatni. Paraszt felfogású!
2011. máj. 16. 15:12
12/27 anonim válasza:
Nem. Az fáj hogy vannak ennyire ostoba emberek mint te. De obégass csak tovább nyugodtan. Egyszer talán rájössz hogy hülyeség. Addig is kérdezgesd nyugodtan mindenkitől
"Erre bezzeg van pénz!?"
Gratulálok!
2011. máj. 16. 15:13
13/27 anonim válasza:
"Hollesz te gyárilag vagy ennyire idióta? Te testesíted meg a birkát a magyar társadalomban. Neked oszt' haver, tökmindegy mire költik a társadalom pénzét, ugye? De ha anyádat a kórházakban nem látják el, mert nincs pénze rá a tb-nek (meg neked se) akkor majd te jössz ide óbégatni. Paraszt felfogású!"
Te sekélye marha, normálisan beszélj. A birka népet te, a családod és a hozzátok hasonlók testesítik meg, akiknek fogalmuk sincs semmiről. Csak obégatni tudtok!
2011. máj. 16. 15:16
14/27 anonim válasza:
Haggyad kérdező, biztos ráléptek a farkára ennek a vezérhímnek ma! :)
2011. máj. 16. 15:16
15/27 A kérdező kommentje:
:)) Hagyd csak, az ilyen sekélyes felfogású, 45%-os válaszokon nem szoktam fennakadni. De azért köszi!
Nos, várom még normális más hozzászólók véleményét is. Esetleg megkeresem ezt a szervezetet, akik összegyűjtik a leveleket, és lehet, hogy van egy még jobb ötletem, hogy lehetne ismét pénzt csinálni ebből a kupac kakából.
2011. máj. 16. 15:18
16/27 anonim válasza:
Legyek őszinte? Nem, nem zavar. Ahogy az sem, ha az állam pénzén kiadott újságokat nem veszik meg, és bezúzzák utána.Az is kidobott pénz, ennyi erővel...
2011. máj. 16. 15:22
17/27 anonim válasza:
Én már napok óta várom, ezt a kérdőiívet. Szeretném ha az 5 évvel a nyugdíj előtt állóknak védetséget adna a kormány és nem küldhetnék el őket csak úgy. N/35
2011. máj. 16. 15:22
18/27 anonim válasza:
Kaptam hát, a szemetesvödörben landolt. Postafordultával pedig küldtem egy helyes kis ketyegő csomagot, remélhetőleg célbaér...
2011. máj. 16. 15:30
19/27 anonim válasza:
A kérdőíveknek az a célja, hogy a kormány megtudja, mi a nép véleménye egyes kérdésekben. Ha aztán a válaszoknak megfelelő törvényeket hoznak, akkor persze hogy van értelme.
2011. máj. 16. 15:35
20/27 anonim válasza:
Whehehehe! A kormányt mióta érdekli, mit gondol a nép, miután megszavazták őket? Ezek a kérdőívek csak parasztvakításnak meg seggtörlésre jók, semmi másra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!