Mit szóltok Orbán bácsi kormányzásához?
Figyelt kérdés
Jó kis törvényeket, megszorításokat találnak ki igaz?:)2011. máj. 15. 13:49
32/40 anonim válasza:
Jobbat vártunk, sokkal jobbat :(
33/40 anonim válasza:
gyakorikerdesek.hu
az értelmiség gyűjtőhelye.
34/40 anonim válasza:
Még mindig kormányoz?
Kell még várni arra, hogy befagyassza a Dunát, hogy ott királlyá koronáztassa magát... .
36/40 anonim válasza:
"Bizonyíték az államcsőd felé haladásra?"
Bizonyíték az államcsőd felé haladásra maga az államcsőd.
37/40 anonim válasza:
"Mi a gond a Fidesz gazdaság politikájával? A gazdaság 15 -éve nem fejlődőt akkora mértékben mint most 3.6% (hiradó)"
Az hogy a gazdaság húsz év alatt nem fejlődött annyit vissza mint az elmúlt egy évben. (két szem)
38/40 anonim válasza:
azon csodálkozok, hogy még nem vonultak tömegek tüntetni...szerintem már épp ideje lenne...ha a környéken lenne tüntetés én is tuti mennék. nehogy már azokon akarjanak még többet spórolni akikről már az utolsó bőrt is lenyúzták...
39/40 anonim válasza:
azon csodálkozok, hogy még nem vonultak tömegek tüntetni...szerintem már épp ideje lenne...ha a környéken lenne tüntetés én is tuti mennék. nehogy már azokon akarjanak még többet spórolni akikről már az utolsó bőrt is lenyúzták... - de volt tüntetés, lehetett is volna csatlakozni a rendőrökhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!