Mit szóltok Orbán bácsi kormányzásához?
Egy gyors hír erre:
Százhatvan forinton rögzítené Matolcsy a frank árfolyamát
Matolcsy pár marhaság szép nótát húzott Orbán fülébe. Ez az ujabb nóta. A hir után a Ft heti mélypontra zuhant. ez a kókler nevezi magát közgazdásznak?
Mit szólok a kormányzásához?
Azt, hogy a vezetés nemcsak abból áll, hogy rángatjuk a kormány balra és jobbra, hanem (egy év tökörészés után) tegyük már egyesbe, majd kis gáz és kuplung felenged.
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval!
Ellenzem, hogy a kormány elvegye a nyugdíjt a rendvédelmi dolgozóktól. Az édesapám is nyugdíjas rendőr, 3 éve küldték őket nyugdíjba, mert megengedte a törvény és kellett a hely a fiataloknak. Most szerzett jogok akarnak tőlük elvenni! Milyen dolog már ez? Az alkotmánybíróság létszámát 12-ről 15 főre kell emelni h nekik fogadják el a törvényeket? Alkotmáynmódosítás?? Ezek normálisok? Ja és apámnak nem lesz munkahelye, az biztos, mert hely sincs. Munkanélküli segély. Mi lesz így velünk?
A másik dolog, hogy bezárnak egy jópár iskolát. Anyukám tanár, szívvel-lélekkel dolgozott, rengeteg plusz-energiét fektetett a munkájába béremelések nélkül. Hiába ellenezték az iskolabezárást, nem, őket nem érdekli semmi. Nem törődnek az emberek érzéseivel. De ha csak arról volna szó...Anyának is munkanélküli segély.
Jövök én: 2 év múlva érettségizem, orvosnak készülök. Mindig kitűnő tanuló voltam, rengeteg versenyre jártam, az utóbbi években országos 1. helyezésekkel (komolyan!!!). A FIDESZ be akarja vezetni a tandíjat, mert :,,a tanulás az elitrétegnek adatik meg". A fenét! És az én tehetségem? Az én munkám? Egész eddigi életemben a tanulással foglalkoztam, nem jártam bulizni...most munkanélküli segélyt fognak kapni (mire odakerülök) a szüleim. Hogyan fizessünk? Miből??? Vegyek fel diákhitelt? Hova, mire? Ebben az országban meg hitelt nem szabad felvenni, mert egyrészt itttartanának az országban, másrészt oly kevés egy egyszerű orvosi fizetés, hogy egész életemben fizethetném a hitelt.
Ilyen országban élünk mi. A miénk egy tönkretett család. És nem mi vagyunk az egyetlen.
Íme Magyarország új csupa mindentudó emberekből álló politikai elitje!
Majd meglátjuk mit mondtok 50 év múlva! Asszem jót fogok somolyogni:D!
én annyit látok a dologból, hogy minden ismerősömnek akinek van munkahelye kb 8000-10000Ft-al kevesebb lett a fizetése, rettegnek, hogy mikor fogják elveszíteni a munkahelyüket, sok munkahely bezárt, szinte mindenhol csak elbocsájtások vannak, és sok munkanélküli ismerősömmel együtt hiába keresünk munkát, nem találunk. Ha egy hely valamiért felszabadul, egyből van rá kb 200 jelentkező 1 napon belül..de csak akkor van esély odakerülni, hogyha van protekciód...emellett minden drágább: számlák, élelmiszer, benzin....
és hozzátenném még azt is, hogy már a cigányok arra sem veszik a "fáradtságot", hogy éjjel menjenek lopni...(tisztelet az 5% kivételnek) gátlástalanul és következmények nélkül lopnak, kötekednek, balhéznak, betörnek.
És akkor este leülök megnézni a híradót, amiben azt mondják, hogy a gazdaságunk fejlődik, egyre kevesebb a munkanélküliség, az új szja-tól mindenkinek emelkedik a fizetése, és nincs cigán ybűnözés, csak rasszista magyarok.......
szóval...csak gratulálni tudok. csak így tovább.....
16:07
Matolcsy nem ért hozzá, de te igen, ugye? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!