Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Orbán bácsi...

Mit szóltok Orbán bácsi kormányzásához?

Figyelt kérdés
Jó kis törvényeket, megszorításokat találnak ki igaz?:)
2011. máj. 15. 13:49
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

igen?:D

Roma Önvédelmi Mozgalom (RÖM) elnevezéssel szervezet alakult azzal a céllal, hogy a hatóságokkal összefogva megóvja a cigány kisebbség tagjait a különböző félkatonai csoportoktól - jelentette be Kolompár János, a szervezet vezetője pénteken Csanádpalotán. (ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL!)

Közben az ilyen magyar szervezeteket betiltatta, és súlyos büncselekménynek számít az ilyen "működtetése"!

2011. máj. 15. 14:26
 12/40 tetris ***** válasza:
74%
Egyetértek! A cigányság ilyen mérvű támogatása nem tetszik nekem se.
2011. máj. 15. 14:44
 13/40 anonim ***** válasza:
51%

14:22

"Tény, hogy azóta kormányváltás volt, és Magyarország ismét halad az államcsőd felé."

Bizonyíték az államcsőd felé haladásra?

2011. máj. 15. 18:40
 14/40 anonim ***** válasza:
46%

"Mit szóltok Orbán bácsi kormányzásához?"

Jó az irány, csak a határozottság és bátorság hiányzik. Ezeket a lépéseket, amiket most tesznek, már tavaly ősszel meg kellett volna lépni. Lassúak.

"Jó kis törvényeket, megszorításokat találnak ki igaz?:)"

Igen. Hasonló sokkterápia lesz itt is, mint Dzurinda idején Szlovákiában. Ha ez megvalósul, akkor meglesznek a feltételei annak, hogy - Szlovákiához hasonlóan - Magyarország is bekerüljön középtávon a legfejlettebb országok közé.

Természetesen a proli rétegek vinnyogni fognak, de ez nem az ő kormányuk, ez egy polgári kormány.

2011. máj. 15. 18:42
 15/40 anonim ***** válasza:
63%
18.42. Nem zavar,hogy ez a kormány nem polgári kormány,hanem a gazdagok kormánya. Az ország 80 %-a pedig az általad prolinak tartottak közé tartozik.
2011. máj. 15. 21:33
 16/40 anonim ***** válasza:
41%
Mi a gond a Fidesz gazdaság politikájával? A gazdaság 15 -éve nem fejlődőt akkora mértékben mint most 3.6% (hiradó)
2011. máj. 15. 21:48
 17/40 anonim ***** válasza:
40%

ma 21:33

Honnan tudod, hogy szerintem ki tartozik oda? Gondolatolvasó vagy?

2011. máj. 15. 21:59
 18/40 anonim ***** válasza:
58%

21:48

Semmi gond, azon kívül, hogy a nyugdíjelőtakarékossági pénzekből akarja kihúzni a választásokig, valamint az új alkotmánymódosító javaslatuk, ami a korkedvezményes nyugdíjasokra vonatkozik is vérlázító, hiába dolgoztam le a 40 évemet 59 évesen, mégis menjek még 3 évet gürizni? Hova? Ki alkalmaz engem? Ja, hogy le vagyok magasról szarva?! Mindezt csak azért, hogy ne kelljen a nyugdíjakat kifizetni. Szemét, szrházi banda.

2011. máj. 16. 09:33
 19/40 anonim ***** válasza:
73%
Ma 9.33 Semmi gond, azon kívül, hogy a nyugdíjelőtakarékossági pénzekből akarja kihúzni a választásokig, Az a pénz szerinted elég lesz a választásokig? Attol fejlődig a gazdaság? Ébresztő!!!
2011. máj. 16. 15:36
 20/40 anonim ***** válasza:
37%

09:33

"nyugdíjelőtakarékossági pénzekből"

Pénzek? Nagy részük államkötvény volt. Hagyd már ezt az ócska demagógiát.

2011. máj. 17. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!