Miért nem menne el szavazni a Magyaroknak több mint a fele?
1. Mert nem talál magának pártot
2. Nem érdekli a politika
3. kettes pont, annyival kiegészítve, hogy buta.
4. El kell ,hogy keserítselek, de a magyar szót kisbetűvel kell írni (még ha azt hiszed, hogy ettől "magyarabb" vagy, akkor is)
ez nagyon jó, ezt olvassátok el, még illik is a témához:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__18..
"mindegy kire szavazol úgyis nekünk dolgozol"
régen anno volt még egy ilyen plakát pécsen több helyen viszont mára már mindet eltüntették.
az embereknek már elegük van a sok hazudosásból.
nekem a töri tanárom mesélte anno h az olaszoknál úgyműködik a dolog hogyha nem mész el szavazni és nincs papírod arról h beteg vagy akk fizetsz x összeget. nah az volna jó dolog.
magyarországon ezt a dolgot soha nem vezetnék be viszont mo-N soha nemvezetnének be ilyen szokást mert a kormányon lévő párt rosszul jönne ki belőle.
magyarországon ezt a dolgot soha soha vezetnének be ilyen szokást mert a kormányon lévő párt rosszul jönne ki belőle.
bocs elírtam kicsit fáradt vagyok.
Sokan csalódtak a Fideszbe és az MSZP-ben.
Egyébként ha a tarki meg ipsos felméréséből indulsz ki akkor tudd,hogy az csak addig érvényes az emberekben amikor nincs választás.
Amint választás lesz leesik 15%-ra a bizonytalanok aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!