Mikor lesz Mo-on uniós fizetés? Vagy nekünk magyaroknak ez örök vágyálom marad?
Teljesen ki vagyok akadva. A kft. ahol dolgozom, 70-80 ezreket keresünk. Fél éve a cég felbérelt egy tanácsadó céget, hogy csökkentse a kft. kiadásait. Na mit gondoltok hogyan? Persze, hogy létszámcsökkentéssel. 3 ember van a tanácsadócégtől, heti 180 e forintot kapnak.
Januárban kivezetik az adójóváírásomat. Leszarom, hogy emelik a minimálbért, nem lesz több nettója az embereknek. Mi lesz velem?? Mi lesz sok ezer, tízezer emberrel?
Mewgvan az uniós fizetés ne viccelj, csak ott egy segédmunkás keres annyit, mint itt egy jól menő cégtulajdonos. Ha így nézzük akkor megvan.
Hogy válaszoljak valami értelmeset is, azt mondom neked, hogy sosem lesz olyan fizetésed neked, mint egy ugyan ilyen munkát végző német munkásnak
Ha tudsz, keress másik munkáltatót. Ha piacképes a szakmád, te magad jó szakember vagy, van esélyed találni másikat.
Esetleg irány az Unió boldogabbik fele, ha uniós fizetést akarsz.
Eredeti kérdésedre, hogy mikor lesz itt uniós bér: akkor, amikor az unió bekebelezi É-Afrikát, keleti irányban meg Tadzsikisztánig terjeszkedik. Na, ők majd annyira lehúzzák az átlagot, hogy a mi fizetésünk hipp-hopp unióssá válik.
Unióban vagyunk, tehát ez uniós fizetés...
Ja, és soha.
Majd akkor ha a magyar gazdaság úgy tud teljesíteni mint a német.Az elkövetkező 100 évben erre nemigen van esély.
Uniós bérhez a magyar csak akkor juthat ha elhagyja az országot.
"Mikor lesz Mo-on uniós fizetés?"
Magyarország uniós tag, tehát itt uniós fizetés van. Uniós állam Bulgária is, ott kereshetsz hasonló munkakörben feleannyit is, mint itt.
ma 09:24
Te lehet. Az emberek nagy többsége nem. Én pl. nemmel szavaztam a csatlakozásra :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!