Egyet értesz azzal, hogy a Hit Gyülekezete nevű szektát a történelmi egyházak közé sorolják, ezáltal még több pénzt akasszanak le?
Történelmi, hiszen a múlt évezredben, 1988-ban alapították.
És széles támogatottságú, hiszen nem Sándor csinálta egyedül, hanem volt még több, mint 10 haverja a budai villában, ahol megtörtént az alapítás.
A MAZSIHISZ segítségével aztán mostanra több, mint 10ezren lettek, saját Hitparkkal és saját televíziós csatornával, igazi hamisítatlan amcsi tévéegyház lettek, amilyet megálmodott a Sándor a 80-as években :)
Mondjuk egy pillanatra nekem is megállt a lélegzetem, amikor Semjén rájukbólintott.... de hát nagyon nem kell csodálkozni.
Majd az ő fejére is ráteszi a kezét a Sándor és úgy megszállja a szent szelem a zsótit is, hogy ott fog ő is ugyanúgy vonaglani a földön, isteni lesz :)
ennyi baromságot öcsém mint az előző :D ezt a jobbikos haverjaid mondták mi? ennyire nem kéne tudatlannak lenned. én is hazudhatnék összevissza a jobbikról hogy a kinaiak szponzorálják 10 jaun csau testvérrel alapították a himalája tetején egy honkongi mozgalom mintájára 1978 ban.
gratulálok kb ennyit értél...
Tagszáma alapján mindenképp van létjogosultságuk.
Azonban bizonyára nem véletlen a köreiket belengő rengeteg konfliktus.
Hiányos bibliaismeretemből visszacseng Jézus szava: "gyümölcséről ismeritek meg a fát" és egy figyelmeztetése is eszembe jut (elnézést a pontatlanságért): "meglássátok, hogy el ne hitessenek benneteket, mert sokan jönnek majd és csodákat tesznek az én nevemben ..."
Na akkor tisztázzunk 1-2 dolgot!
Először is a Hit Gyülekezete is tart fenn létesítményeket Iskolákat van segélyszervezete és támogatja a rászorultakat jobban mint bármelyik más egyház!
de nem is ez a leglényegesebb hanem hogy ezt mind nem a ti zsebetekből azaz az állam pénzén hanem a saját tagjai adományaiból amit persze nem lehet összehasonlítani egy katolikus egyházzal ami a saját adakozása 10% ot sem fedez a kiadásaiból ellenben a hit gyülekezete 100% ig a mi pénzünkből látja el magát nem a tietekből ugyhogy nem ránk kéne köpdösni hanem más egyházakra mert azok a ti pénzeiteket nyulják le én meg had döntsem el hogy kinek mikor miért és mennyi pénzt adok "csak úgy".
gyümölcseiről ismerik meg a fát én is teljesen egyetértek ezzel.
1-2 fröcsögést megelőznék azzal hogy igen én is tudom hogy a gyüli iskolái állami támogatottságúak ami teljesen rendben is van mivel egyrészről az államtól veszünk át feladatot azaz a közoktatást ami sosem volt és nem is lesz az egyház feladata és ez így van rendjén. a másik pedig hogy a az egyház meg az iskola az két külömböző dolog nem kell összekeverni.
tömény tudatlanság amit a Hit Gyülekezetéről írtok/terjesztetek szerintem ez nem fer mi se hazudozunk alaptalan kitalációkat senkiről. az igazat mondjátok amit bátran fel is vállalunk!
Történelmi? Látták ők szent Istvánt? Szent Lászlót? Volt közük bármely Középkori dologhoz? Én a történelmi egyház szót szűkíteném a Középkorban ismert egyházak ONLY definícióra.
Sándorral az élen minden Hitgyülisnek, köztük Anyámnak kiemelt helye van a pokol legmélyebb bugyraiban. A szabadság minden egyes eleméből sátánjelet csinálnak, még abból is ha valaki bolldog valamitől ami nem Hitgyülis. Kötélre valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!