Pokorni aknamunkát folytat vagy csak elmondja a véleményét?
Figyelt kérdés
Az 50-es években lehetett olyan vádakat hallani utoljára komolyan, hogy valaki aknamunkát folytat. Most újra előkerült:
2011. máj. 13. 14:01
1/4 anonim válasza:
Messze a legalkalmasabb politikus a fideszen belül. A saját véleményét mondja. Orbán minden használható emberét második sorban tartja. A korm'anyban csupa lecserélhetö egyszerhasználatos funcki van. Pokorniban meg van annyi tartás, hogy ezzel nem foglalkozik. Neki határozoptt véleménye van a magyar oktatásról.
2/4 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így látom, de jó, hogy megerősítetted, mert én már politikusról nem nagyon merek jót feltételezni. Úgy látom, a KDNP sem.
2011. máj. 13. 18:22
4/4 anonim válasza:
Ha jól tudom oktatási miniszter volt, így azért érthető ha saját gondolatai vannak a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!