Jobbikosok miért nem fogadják el mások véleményét?
de a jobbikosoknál mutatkozik meg ez igazán. ha ellentmondasz nekik és igazad van, jönnek a személyeskedéssel, meg hogy te milyen szar alak vagy.
visszafele ez nem igaz.
ezt pont a másik oldal mondogatja. a legtöbbünk érvel egy pár sort. utána a kérdező lefutja ugyanazokat a köröket. utána dühösebb hangvételben adjuk elő, hogy már elmondtuk a választ, mi miért, de a kérdező újra ismétli a hülyeségeket, leszarva a válaszokat. én ezt tapasztalom. nagyon sok ilyen kérdés volt már.
mellesleg szerintetek általánosítani csúnya dolog nem?
csak megjegyezném, hogy a fideszes haverom volt olyan, hogy az mti-t meg minden médiát mszp-snek titulált és nem fogadta el tényként.
szánalmas amikor csak az érem egyik oldalát látod meg.
"mellesleg szerintetek általánosítani csúnya dolog nem?"
ez igaz, de 99%-ban ez a jellemző amit leírtam.
mint fidesz mszp lmp jobbik utálóként mondom, hogy messze a jobbikosok viszik a pálmát. pártfüggetlen vagyok.
hogy bizonyítsam? ennyi erővel bizonyítsd az ellentétét ennek...te sem tudnád.
de mit vártam, írhattam volna 80%ot is, de te mint jobbikos, kötelező elutasítanod minden állítást...
"nm attól lesz valaki pártfüggetlen, mert egyikre sem szavazott. "
ha nem szavazott senkire, akkor micsoda? minek neveznéd?
"hanem attól, hogy mindenhol meglátja a hibát a jót és a rosszat is. a kommenteidből pedig eléggé lerí, hogy nem szereted a jobbikot.. márpedig érzelmekre nem lehet pártfüggetlenséget alapozni. így ezt már bebuktad."
ezzel így vagyok, de arról teljesen fogalmam sincs hogy ezt hogyan állapítottad meg rólam.
mit és miért buktam be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!