Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok miért nem fogadják...

Jobbikosok miért nem fogadják el mások véleményét?

Figyelt kérdés
Miért mindig azt mondják, hogy azért nem fogadják, mert hazugság és provokáció...
2010. máj. 26. 12:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
nem jobbikos probléma ez hanem általános magyar probléma, a másik mindig hülye, én vagyok az okostojás
2010. máj. 26. 12:29
 2/28 anonim ***** válasza:
45%
A saját példámból tudok kiindulni: nem szeretik a tényeket. Volt egy gyerek, aki kijelentette, hogy a wikipedia és az országos választasi bizottság (? nem tudom így hívják e őket, de gondolom érthető kikről beszélek)adatait nem fogadja el, mert azok "balliberális oldalak". Kedvencem az, amikor belinkel az ember valami ténylinket, és azt lepontozzák, mert nem szimpatikus nekik. Vagy pl nemrég egyértelműen rasszista kijelentéseknél akarták megmagyarázni, hogy azok nem is azok. Az a baj, hogy az ő stílusuk nem lehet életképes egy olyan világban, ahol van net, és fél perc alatt kiderítheted, hogy ki, mikor, mit mondott, és hogy mik a tények.
2010. máj. 26. 12:30
 3/28 A kérdező kommentje:

de a jobbikosoknál mutatkozik meg ez igazán. ha ellentmondasz nekik és igazad van, jönnek a személyeskedéssel, meg hogy te milyen szar alak vagy.

visszafele ez nem igaz.

2010. máj. 26. 12:31
 4/28 anonim ***** válasza:
67%

ezt pont a másik oldal mondogatja. a legtöbbünk érvel egy pár sort. utána a kérdező lefutja ugyanazokat a köröket. utána dühösebb hangvételben adjuk elő, hogy már elmondtuk a választ, mi miért, de a kérdező újra ismétli a hülyeségeket, leszarva a válaszokat. én ezt tapasztalom. nagyon sok ilyen kérdés volt már.

mellesleg szerintetek általánosítani csúnya dolog nem?

2010. máj. 26. 12:31
 5/28 anonim ***** válasza:
79%

csak megjegyezném, hogy a fideszes haverom volt olyan, hogy az mti-t meg minden médiát mszp-snek titulált és nem fogadta el tényként.

szánalmas amikor csak az érem egyik oldalát látod meg.

2010. máj. 26. 12:33
 6/28 A kérdező kommentje:

"mellesleg szerintetek általánosítani csúnya dolog nem?"

ez igaz, de 99%-ban ez a jellemző amit leírtam.

mint fidesz mszp lmp jobbik utálóként mondom, hogy messze a jobbikosok viszik a pálmát. pártfüggetlen vagyok.

2010. máj. 26. 12:35
 7/28 anonim ***** válasza:
59%
szerintem a 99%-od nem állja meg a helyét. bizonyítsad is a képtelen állításodat!
2010. máj. 26. 12:36
 8/28 anonim ***** válasza:
66%
nm attól lesz valaki pártfüggetlen, mert egyikre sem szavazott. hanem attól, hogy mindenhol meglátja a hibát a jót és a rosszat is. a kommenteidből pedig eléggé lerí, hogy nem szereted a jobbikot.. márpedig érzelmekre nem lehet pártfüggetlenséget alapozni. így ezt már bebuktad.
2010. máj. 26. 12:38
 9/28 A kérdező kommentje:

hogy bizonyítsam? ennyi erővel bizonyítsd az ellentétét ennek...te sem tudnád.

de mit vártam, írhattam volna 80%ot is, de te mint jobbikos, kötelező elutasítanod minden állítást...

2010. máj. 26. 12:38
 10/28 A kérdező kommentje:

"nm attól lesz valaki pártfüggetlen, mert egyikre sem szavazott. "

ha nem szavazott senkire, akkor micsoda? minek neveznéd?

"hanem attól, hogy mindenhol meglátja a hibát a jót és a rosszat is. a kommenteidből pedig eléggé lerí, hogy nem szereted a jobbikot.. márpedig érzelmekre nem lehet pártfüggetlenséget alapozni. így ezt már bebuktad."

ezzel így vagyok, de arról teljesen fogalmam sincs hogy ezt hogyan állapítottad meg rólam.

mit és miért buktam be?

2010. máj. 26. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!