Mitől van az, hogy a legtöbb párt szavazói önálló
gondolatokkal rendelkező emberek, de a Fideszesek csak
gondolkodás nélkül Orbán véleményét ismételgetik
mindenről?
Szerintem fülbemászó dal. Ez is. Én vagyok a Kaukázus (Kafkaz) egyik legnagyobb rajongója, és szerintem ti is azok lesztek, ha meghallgatjátok a következő számokat a Kaukázustól:
Teszkó
Lift
21
Kicsiország
társadalom elmélet 24
celeb
Hol a rendőrség
Győr
Csak a legjobbak közül néhány.
Igen, kicsit (nagyon) ballib a gyerek, de a számai és az énektudása nagyon ott van. Mellesleg még véleménye is van a dolgokról (ha meghallgatjátok a számokat, ti is rájöttök), ami dicséretes.
Megjegyzem, szoktam Kárpátiát is hallgatni :)
2011. máj. 29. 00:42
3/21 anonim válasza:
Bocsi, ezt nem ide.
2011. máj. 29. 00:43
4/21 anonim válasza:
Miért van az, hogy minden más párt szavazójának és magát párton kívül állónak tartónak rögeszméi vannak? :)
2011. máj. 29. 00:53
5/21 anonim válasza:
Mert sikeres emberek, mint én. Azok pedig nem siránkoznak folyton az "önálló" gondolataikkal.
2011. máj. 29. 00:54
6/21 anonim válasza:
Szerintem önálló gondolataim vannak.
Érdekes én mindíg a másik oldaltól hallok demagóg szövegeket és amikor utánakérdezek, hogy na,ezt most tessék akkor néhány számmal,ténnyel alátámasztani,akkor néma csönd. Ha cáfolok mindent, közlönnyel,törvénytervezettel,statisztikával,akkor avégső érv: Deazorbán cigány.... Most ezzel vitatkozzak?
2011. máj. 29. 01:42
7/21 anonim válasza:
Nem kizárólag a Fideszre jellemző ez a jelenség. Minden pártnak megvan az a fanatikus rajongótábora, akik tűzön-vízen keresztül kitartanak a vezér mellett, és véleményük (sajátjuk egyébként nincsen) napról-napra pontosan a párt hivatalos álláspontja mentén változik. A Fidesz esetében talán mostanában azért feltűnő a jelenség, mert pont azt csinálják, ami ellen évekig hőbörögtek, és láss csodát, a fanclub most is ugyanúgy tapsol nekik, mint amikor lázítottak. A gondolkodás nélküli narancsdroidok ezért most sokkal jobban láthatóak :)
2011. máj. 29. 02:29
8/21 anonim válasza:
Vicces vagy, kérdező :)))
2011. máj. 29. 03:36
9/21 anonim válasza:
Ők a Fidesz szurkolók. Nincsenek azzal tisztában miért, de "Hajrá Fidesz!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!