Nem tartjátok unalmasnak ezt a töméntelen múlton való siránkozást?
Sokszor jutok arra a megállapításra, hogy a magyarnak kellene valamilyen lelki, szellemi felfrissítés, hogy ne csak azon nyámmogjunk folyamatosan, mi volt évtizedekkel, századokkal ezelőtt.
Nagyon kérem a közönséget, ne acsarkodásban törjön ki, ha véleményét akarja kimondani, meg lehet tenni kulturáltan is.
'De kérdem én, vajon ilyen 'magyar hozzáállással' mire ment volna japán a II. VH és az atombombák után? (ahol valluk be, az USA porig alázta őket)'
Ilyen jó magyar hozzáállással még mindig egy helyben toporognának. Tipikus példája a csakazértis felemelkedünk mentalitásnak. Ők képesek voltak túltenni magukat a vereségen és egyéb jellegű problémákon.
'És mi van a holokauszttal? A zsidók nem unják még?'
Ezt inkább tőlük kellene megtudakolni. De sejtésem szerint míg jó bevételt jelent, addig biztos nem jegelik a témát.
Jól van, akkor nem csak én gondolom így.
És az is igaz, hogy egyszerűen itt "tilos" jól élni, annak ellenére, hogy mindenki azt akarja. Ha nem élsz rosszul, az azt jelenti, hogy zsidó vagy, ismersz politikusokat, szövetkeztél a gonosszal, ráadásul más kárán. Az meg sem fordul az emberek fejében, hogy máshogy kellene hozzáállni.
Bárki, aki élt valamennyi ideig Amerikában, az félig tudhatja, hogy mi vitte az ország hangulatát a szakadék szélére. Ha egy amcsi valamit megpróbál, akkor úgy áll hozzá, hogy sikerülni fog. Ha nem sikerül neki először, akkor megpróbálja megint, megint és még n+1 alkalommal.
Itt meg mi történik? Ha valaki optimista, akkor rögtön naiv, tájékozatlan, birka, agymosott, "kiszolgálja a rendszert". A társadalom rossz szemmel néz arra, aki nem hajlandó magát feláldozni a közösség oltárán, mert akkor meg "önző", ennek ellenére a munkahelyeken megy az ellenségeskedés stb...
Én komolyan kezdem azt hinni, hogy ez a nemzet egyszerűen képtelen a boldogság bármilyen formájára.
boldog vagy=hülye vagy
jól élsz=csaló vagy
Így tényleg nehéz lesz, ha az élet örömeit "degradáljuk" és pejoratív jelentéseket társítunk hozzá.
én speciel a falnak megyek, amikor boncolgatják, h a magyar népnek trianon mit okozott meg mi lenne, ha ....
komolyan bele veszünk a hülyeségeinkbe, ahelyett h előre néznénk
Ami ezen az oldalon megy az nyílván csak néhány 14-15 éves jobbikos mániája. Trianon, Horthy, Hitler és kb. ennyiben ki is merül a történelem iránti szomj. Szánalmas mikor leírok néha pár történelmi tényt, amit az egyetemen tanulok, tehát biztos forrásból van, és lepontozzák az idióták, ami logikátlan és nem is igaz, de valami hitleréltetés meg vesszen trianonos maszlag azt meg felpontozzák.
Egyébként meg imádom a történelmet, de a "múlton való siránkozás" eléggé gyerekes dolog.
"A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:33" Pontosan erről van szó. Örülök hogy létezel. Ha megnézed, a zsidózó hozzászóló 100 százalékos értékelést kapott, én meg 25 százalékot. Ez is bizonyítja, hogy szinte csak a rasszisták, nekem semmi nem jó, zsidózók, cigányozóknak van becsülete itt a gy.k - n. Szerintem itt nagyrészt olyan fiatalok élvezkednek mind hozzászólásokban, mind lepontozásokban, akiknek otthon azt mondták hogy régen minden jobb volt, szemét zsidók, cigány Orbán, és ők itt ezt büszkén mondják. Azt a butaságot nyomják amit otthonról hoznak. Vagy semmit nem kaptak sajnos az életben mint gyerekek, mert a család sehol, és azt hiszik hogy a jobbik agymosása lesz számukra a megváltó. Ezért is gyűlölöm annyira többek közt a jobbikot, mert nagyon veszélyesek a társadalomra.
Nekem az a qrva unalmas, hogy egyesek nem hajlandók kinyitni a szemüket, és körülnézni. Akkor megláthatnák, hogy az utóbbi 500 év legnagyobb gazsága folyik itt. És amíg ezt a gazságot fel nem oldjuk, nem érdemes túlságosan a jövőn gondolkodni.
Egyértelműen NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!