Emiatt miért néznek sokszor "másnak", unalmasnak, esetleg cikinek?
18 éves lány vagyok, egész életemben foglalkoztatott a történelem és a politikai is - egyrészt család miatt, másrészt TÉNYLEG érdekelt/érdekel, szóval nem erőszakos nyomás hatására. Szeretem Magyarországot, nem kívánom elhagyni, nem vágyok el innen, mint sok fiatal. Szeretem a magyar hagyományokat, a sok Amerikából meg innen-onnan átvett ünnep, hagyomány helyett inkább a magyarokat részesítem előnyben, ápolom. Politikailag is elég aktív vagyok, Jobbikos tag, aktivista.
Sokszor nagyon ferdén néznek rám a kortársaim... Mondhatni, hülyén.
Miért van ez? Én nem érzem ezt cikinek...
Van aki furán néz rád, van aki meg rájuk néz furán. Biztos vannak hasonszőrű barátaid, és ők meg téged tartanak normálisnak.
Számomra ha egy magyar lány szereti Magyarországot, netán még a történelmet is, és érdekli a politika, az inkább talán tiszteletre méltó, de leginkább TELJESEN NORMÁLIS!
Járhatnál néptáncra, ott találnál egy csomó hozzád hasonló fiatalt, és még a heti mozgásod is meglenne.
Én több hozzád hasonló fiatalt ismerek, bár nem aktivisták, de aktívak, okosak és érdekli őket a hazájuk.
Hiszen már lassan fiatal felnőtt vagy! Múlt korokban ilyen fiatalok változtatták meg a világot, nem vagytok már gyerekek! kell is, hogy érdekeljen a hazád. Akit nem érdekel semmi, annak betapadt a rágógumi az agyába, addig nézte a tévéreklámokat, szerintem. Ne törődj velük, majd megérnek később!
Egy 19/23 gyerekű magyar anyuka
Mi is utáljuk a valentinnapot :) Bár a csokit megesszük, azért :)
Bálint napján a verebek házasodnak, ennek tiszteletére azért rajzoltunk két verebet az ajtóra. Vőlegényi kalapban, menyasszonyi koszorúban :) Hülyén hangzik, de jópofa lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!