Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emiatt miért néznek sokszor...

Emiatt miért néznek sokszor "másnak", unalmasnak, esetleg cikinek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, egész életemben foglalkoztatott a történelem és a politikai is - egyrészt család miatt, másrészt TÉNYLEG érdekelt/érdekel, szóval nem erőszakos nyomás hatására. Szeretem Magyarországot, nem kívánom elhagyni, nem vágyok el innen, mint sok fiatal. Szeretem a magyar hagyományokat, a sok Amerikából meg innen-onnan átvett ünnep, hagyomány helyett inkább a magyarokat részesítem előnyben, ápolom. Politikailag is elég aktív vagyok, Jobbikos tag, aktivista.

Sokszor nagyon ferdén néznek rám a kortársaim... Mondhatni, hülyén.

Miért van ez? Én nem érzem ezt cikinek...

2010. febr. 15. 14:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%

Van aki furán néz rád, van aki meg rájuk néz furán. Biztos vannak hasonszőrű barátaid, és ők meg téged tartanak normálisnak.

Számomra ha egy magyar lány szereti Magyarországot, netán még a történelmet is, és érdekli a politika, az inkább talán tiszteletre méltó, de leginkább TELJESEN NORMÁLIS!

Járhatnál néptáncra, ott találnál egy csomó hozzád hasonló fiatalt, és még a heti mozgásod is meglenne.

Én több hozzád hasonló fiatalt ismerek, bár nem aktivisták, de aktívak, okosak és érdekli őket a hazájuk.

Hiszen már lassan fiatal felnőtt vagy! Múlt korokban ilyen fiatalok változtatták meg a világot, nem vagytok már gyerekek! kell is, hogy érdekeljen a hazád. Akit nem érdekel semmi, annak betapadt a rágógumi az agyába, addig nézte a tévéreklámokat, szerintem. Ne törődj velük, majd megérnek később!

Egy 19/23 gyerekű magyar anyuka

2010. febr. 15. 14:24
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Attól függ mikor néznek rád ferdén. Ha akkor amikor a politikáról beszélsz, és őket nem érdekli annyira mint téged, ne csodálkozz, te se lennél elbűvölve ha valaki dicsekedne neked hogy képzeld megtanultam egy új zongora számot:) vagy ilyesmi. Ha csak úgy általában néznek rád ferdén akkor csak te tudhatod, talán vajas a szád széle vagy ilyesmi:D
2010. febr. 15. 14:25
 3/17 anonim ***** válasza:

Mi is utáljuk a valentinnapot :) Bár a csokit megesszük, azért :)

Bálint napján a verebek házasodnak, ennek tiszteletére azért rajzoltunk két verebet az ajtóra. Vőlegényi kalapban, menyasszonyi koszorúban :) Hülyén hangzik, de jópofa lett.

2010. febr. 15. 14:26
 4/17 A kérdező kommentje:
Persze, ismerek hasonló érdeklődésű fiatalokat, hiszen számos olyan helyen, klubban megfordulok, ahol ez adja az alapot... Bár ott is inkább a 25 felettiek vannak túlnyomó többségben - akikkel nagyon jól kijövök amúgy. Csak még ugye így osztálytársaim környezetében nagyon sok időt töltök... Szeretem őket, nem arról van szó, hogy nem, csak számomra kicsit érdekes, hogy mennyire érdektelenek tudnak lenni.
2010. febr. 15. 14:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Én még sosem ünnepeltem meg a Valentint, akár volt párom, akár nem. :) Nem is azért elsősorban, mert átvett ünnep - bár az is benne van -, csak sosem éreztem, hogy ki kellene jelölnöm egy napot a szeretet kimutatására... Én mindig szeretem kimutatni.
2010. febr. 15. 14:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülök ,hogy vannak még ilyen lányok!
2010. febr. 15. 14:34
 7/17 anonim ***** válasza:
nálam ugyan ez van. osztályomban senki nincs akit érdekelne a politika vagy a haza. bár van 1-2 idióta az osztályban aki a zsidózás és sieg heil-nél megrekedt és értelmes párbeszédet nem lehet velük folytatni. nemzeti ünnepekre vagy koncertre már nem tudom őket elrángatni. :(
2010. febr. 15. 15:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Úgy megnéznék egy ilyen csajt az én ismerőseim körében egy sincs. Nem dobsz fel képet vmi képfeltöltő oldalra?
2010. febr. 15. 16:28
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem. A kérdés teljesen másról szól, illetve, nem hiszem, hogy külsőleg valami hatalmas eltérés lenne attól, mintha nem ezt gondolnám... Max. a nemzeti színű karkötők meg pár olyan póló, kiegészítő. :D
2010. febr. 15. 16:31
 10/17 anonim ***** válasza:
holnap jössz a 13. kerületi lakossági fórumra? :D (15:26 voltam)
2010. febr. 15. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!