Emiatt miért néznek sokszor "másnak", unalmasnak, esetleg cikinek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, egész életemben foglalkoztatott a történelem és a politikai is - egyrészt család miatt, másrészt TÉNYLEG érdekelt/érdekel, szóval nem erőszakos nyomás hatására. Szeretem Magyarországot, nem kívánom elhagyni, nem vágyok el innen, mint sok fiatal. Szeretem a magyar hagyományokat, a sok Amerikából meg innen-onnan átvett ünnep, hagyomány helyett inkább a magyarokat részesítem előnyben, ápolom. Politikailag is elég aktív vagyok, Jobbikos tag, aktivista.
Sokszor nagyon ferdén néznek rám a kortársaim... Mondhatni, hülyén.
Miért van ez? Én nem érzem ezt cikinek...
2010. febr. 15. 14:00
11/17 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok. :)
2010. febr. 15. 16:39
12/17 anonim válasza:
Bár mondjuk ha ilyen fekete nagyMO-os pólóban vagy, vagy ilyesmi akkor azt lehet cikinek tartják. Vagy ilyen nagy zöld málhával a hátadon vagy mivel.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem is hordok olyat. :D Nem előnyös a szabása nekem. :D Van 2 pólóm a Magyar Harcostól, azokat néha felveszem fórumra vagy ilyen helyre, néha hétköznapra, de azok is nőies szabásúak... Málhát sem hordok, sőt még bakancsot sem! :DDDD 80%-ban magassarkút hordok pl. ;) Nem a ruha teszi az embert.
2010. febr. 15. 17:02
14/17 anonim válasza:
Talán mert tipikus jobbikos vagy aki úgy beszél a kisebbség munkavállalásáról hogy saját maga még egy állásinterjúra se ment el.
15/17 A kérdező kommentje:
Ez nem jött be, mivel 16 éves korom óta dolgozom suli mellett. :)
2010. febr. 15. 20:56
17/17 A kérdező kommentje:
Egyéni dolog, ki mit hisz el. Mindenesetre, mindig különb voltam a cigányság NAGY RÉSZÉNÉL - nem kollektív dolog. A kérdés viszont továbbra sem ez.
2010. febr. 16. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!