Támogatnám.Inkább az anyjából kaparják ki,mint egy kútból vagy wc-ből,miután megszületett.
2011. máj. 11. 09:15
13/36 bumbi02 válasza:
ez egy olyan kérdés amit nem lehet népszavazásban feltenni..mert vannak olyan esetek h támogatom, vanna olyan esetek amikben tiltanám az abortuszt.
2011. máj. 11. 09:18
14/36 anonim válasza:
Nem támogatom.
2011. máj. 11. 09:23
15/36 anonim válasza:
Van értelme ilyen dolgokról népszavazást tartani, amikor az emberek azt sem tudják, hogy mi a különbség az eutanázia és az abortusz között (lásd 1. oldal)?
2011. máj. 11. 10:45
16/36 anonim válasza:
És mi van akkor, ha valakit megerőszakoltak, a megszült gyereke pedig örökké emlékezteti rá, hogy milyen szörnyűséget műveltek vele?
Továbbá tényleg lehet tartani az egy-két agyamenttől, aki saját maga végezné az abortuszt, na akkor népességnövekedés helyett inkább elvérzett fiatal lányok lesz az eredmény. Az illegális abortusz-helyekről nem is beszélve. Már a Ratkó-korszakban is rengeteg lány halt már meg így.
Igen, tudom hogy brutális gyilkosság. A gyerekvállalás népszerűségét viszont nem az abortusz betiltásával kell növelni, hanem a jobb életkörülmények megteremtésével.
2011. máj. 11. 12:31
17/36 anonim válasza:
Támogatnám. Egy fiatalnak se mondják meg, hogy vállalja-e a gyerekét vagy nem. Ha valaki nem áll úgy lelkileg, anyagilag, hogy meg tudjon szülni, fel tudjon nevelni egy gyereket, akkor ne tegye, hadd legyen meg a lehetősége ezt eldönteni. Ha kényszerből gyereket szülnének, csak utálnák és örökké hibáztatnák a gyereket a saját későbbi szenvedésükért, amiért nem tudták pl befejezni a tanulmányaikat, vagy nem tudtak elmenni dolgozni.
2011. máj. 11. 12:34
18/36 anonim válasza:
Ellenezném.
2011. máj. 11. 13:41
19/36 anonim válasza:
Én sem támogatom, de aki azt akar úgyis elintézi. A Ratkó-korszakban sem volt lehetetlen. (sok anya bele is halt)
Én 19 éves vagyok, nem igazán tudok nagyon erős véleményt írni. Egy nő sokkal jobban látja.
2011. máj. 11. 14:22
20/36 anonim válasza:
Támogatnám. Aki meg nem, az ne menjen abortuszra. Azt hiszem ezzel meg is van oldva az ügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!