Van valami valós alapja, annak hogy rohamosan szaporodnak a cigányok Magyarországon? Vagy ezt (is) a Jobbik találta ki, népszerűségének növelése érdekében?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 22:41
51/52 anonim válasza:
A magyar nemzet megérdemli, hogy kihaljon. Én 100% magyar vagyok. Mi világ életünkbe parasztok voltunk. Azok a szüleim, nagyszüleim is azok voltak, dédnagyszüleim főleg. És ahogy ők elmesélték az ő szüleiket és nagyszüleiket, ők is mind magyar paraszt emberek voltak. Tudom, ritka már az ilyen, hogy nem keveredtünk semmi más nemzetiséggel de ez van. Én itt vagyok 21 éves férfiként, van 2 hugom. Anya, apa dolgozik és mellette nagy kertünk van. Én dolgozok és a szintén 100% magyar barátnőm is dolgozik, aki 19 éves. Ha isten elhagy minket élni együtt, akkor eljegyzem hamarosan, még 1 évet dolgozunk utána és jöhet is az első gyerek. 6-ig meg se állunk, ez biztos. Legjobb lenne 3 fiú és 3 lány. Ő szüleinél lakik, én is szüleimnél lakok. Nem is tervezzük hogy elköltözünk onnan. Hamarosan nyugdíjasok lesznek a szülők és ráérnek majd unokázni, mi meg ugyanúgy tudunk dolgozni menni és munka után saját családunkkal foglalkozni. Én is meg párom is gyárimunkások vagyunk, minimálbérért. A zöldséget, gyümölcsöt megtermeljük magunknak, a húst és a tejkészítményeket állataink adják. Boldogak leszünk, tudjuk jól már így előre, mert nem azon jár az ész, hogy kéne menekülni elfelé otthonról a szülőktől jó messze, hanem mind együtt laknánk. Ha már sok a gyerek, akkor építkezünk a telkünkre vagy megvesszük a szomszéd telket is és az ő nevükre íratjuk. Így ha felnőnek ezt látják majd tőlünk és nem akarnak majd elmenni, lesz mire alapozniuk. A sok hülye magyar költözik befelé a városokba, vagy külföldre, szerintük "ott van az élet". Érdekes módon a cigányságnak jó a falu meg a tanya is. Vígan elvannak és szülik a sok pulyát kifele, nyomorba döntve ezzel Magyarországot. Na nem baj, majd kíváncsi leszek évek múlva, amikor már ők lesznek többen, mi lesz a sorsunk. Mi nem félünk, mert tudjuk hogy biztosítva lesz az új magyar generáció, tovább visszük a fajtánkat és rasszista nevelést kapnak majd. Nem pedig a ma divatos beszari "nem szabad vissza ütni a kisebbségeknek" hozzáállást. Szabadidőnkben együtt sportolunk, boxolunk, keménykedünk a faluba. Tudják a cigányok ki a főnök. A testvérekkel, unokatestvérekkel jóban kell lenni és tartani kell velük a kapcsolatot. Ez csak egy jó tanács, meg lehet nézni miért félnek a cigány családoktól még a rendőrök is. Mert sokan vannak és összefognak akármikor. Amúgy az se baj ha egy magyar se marad az utcába, üresen maradnak a házak, olcsón elárverezik majd, csak vegye már meg valaki. :D 1,5-2 millióért már jó házakat lehet venni felénk. Több szobás, hatalmas kerttel. :) Na de úgysem értik majd ezt a kiírást, akik nem ebbe élnek, hanem agymosott liberális szar neveltetést kaptak és az a jó, amit a kereskedelmi csatornák sugároznak a tévéből... Utóirat: Éljen A Betyársereg! :D
52/52 Gryphon válasza:
Szerinted az vicces hogy a feher ember nem tudja felnevelni a gyerekeit hiaba dolgozik akar 2 munkahelyen amig a cigany lopva csalva hazudva felnevel 5ot. A te penzeden. Ez nagy poen mi? Telepulj kozejuk aztan majd rajossz milyenek. Gazdagretrol nekem is jarna a szam. Gusztustalan fajtaja ez az embernek. Nezd meg a statisztikakat...jah tudom a media hazudik. Mondhatsz amit akarsz de par evtized es mi leszunk a kisebbseg..akkor pedig vegunk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!