Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van valami valós alapja,...

Van valami valós alapja, annak hogy rohamosan szaporodnak a cigányok Magyarországon? Vagy ezt (is) a Jobbik találta ki, népszerűségének növelése érdekében?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 22:41
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos szaporodnak mint a patkányok!
2011. jún. 11. 20:57
 22/52 anonim ***** válasza:
77%

„Neked nem tűnt még fel, hogy kimész az utcára és míg 20 évvel ezelőtt alig voltak, most már minden harmadik ember cigány?”

Ritkán járok itthon a városban, de a múltkor nagyon meglepődtem: Négy sarkot mentem, ez alatt tíz-tizenkét embert láttam. Volt két magyar közte...

A szomszéd utcában tizenöt éve volt kettő cigányház, most ötven méterenként cigányok laknak.

Nagyanyám sokszor mondja hogy mindenhol cigányt látni a városban. Korábban nem is figyeltem, amikor a múltkor kocsival vittem akkor mindig mutatta hogy már megint ott van egy. És tényleg, szinte minden sarkon lehetett látni.

Úgyhogy teljesen nyilvánvaló hogy ezt csak a Jobbik találta ki...

2011. jún. 12. 02:24
 23/52 anonim ***** válasza:
0%

Ne dumáljatok annyit, hanem csináljatok gyerekeket ti is!

Ez ilyen rohadt egyszerű. Amiben meg lépni kell, az az, hogy meg kell szüntetni a segélyből élést. aki tanul kap munkát. Aki nem az éhendöglik.

2011. jún. 12. 08:54
 24/52 anonim ***** válasza:
28%

"aki tanul kap munkát"

Ez is hülyeség mert az sem kap. És mi értelme lenne, ha sok magyar gyerek születene? Attól nem lenne több munkahely azok is munkanélküliek ,segélyesek lennének mint a cigányok.

Ez a "szaporodósdi" is csak egy orbáni agymenés. Nézz szét: azok az országok ahol túlnépesedés van mindenhol nagy a nyomor.

2011. jún. 12. 10:11
 25/52 anonim ***** válasza:
60%

Igen, rohamosan szaporodnak!

Ez azonban a magyarok hibája is!

A magyar fiataloknak is 20-25 éves korban a családalapításon kéne gondolkozniuk .... tudom h nagy a pénztelenség, de a magyar fiatalságnak nem ez a legnagyobb rákfenéje! Nem emiatt nem alapítanak családot!

Hanem a hedonista, élvezetvágyó liberális neveltetésük és életfelfogásuk miatt: bulizás, piálás, "hadd éljem ki magam", horvát nyaralás, még 1 autó, kerti medence, "inkább 1 gyerekem legyen de azt hülyére kényeztetem", stb, stb....

Aki ezt nem fogja fel, az tanulmányozza a 100-200-300 (és még régebbi) évvel ezelőtti magyarságot, de elég nagyapáinkig elmenni: a legnagyobb szegénységben is megszülettek a magyar gyerekek, méghozzá sokan! Ezért hazugság a gazdaságra fogni a születések elmaradását! A valós ok a fejekben van. A magyar fiatalok liberális hülyéknek vannak nevelve. Önimádó hülyéknek, akiknek a legfontosabb a karrier, a minél több pénz, és akiknek a gyerek és a család csak egy parazita, aki felzabálja a testét és az életét.

Lehet hőbörögni a cigányokra, ők élnek az Isten adta lehetőségeikkel (ezzel nem védtem a cigányokat, mert én sem szeretem őket)...a magyarok nem élnek a lehetőségeikkel, az Istenről uram bocsá' meg azt sem tudják eszik e vagy isszák. És közben megy a másokra mutogatás...ami elaltatja a lelkiismeretet, elaltatja a valós önkritikát.

Addig itt változás nem is lesz, amíg az átlag magyar másokra mutogat, ahelyett hogy egyszer önmagában keresné a hibát.

2011. jún. 12. 11:27
 26/52 anonim ***** válasza:
29%

11:27

Jó kis elmélet csak az a baj hogy nins semmi alapja.

Tudod miért születtek nagypapáink korában rendesen gyerekek?

Azért mert akkor a család és a családfő tisztelete szent volt.

Nem voltak ezek a feminista törvéyek ahol a férfi nincs biztonságban mert ki lehet semmizni, tartásdíjra lehet kötelezni holott pont a nők azok akik elhagyják a pasijukat.

Napjainkban a férfi egy másodrendű állampolgár amolyan rabszolgaféle aki ha nem hoz elég lóvét a házhoz akkor mennie kell. Ezt szuggerálják a filmekben, ezt teszik lehetővé a törvényk. Így aztán nem csoda, ha nem nagyon fűlik a foguk a férfiaknak a kiszolgáltatottsághoz.

2011. jún. 12. 11:34
 27/52 anonim ***** válasza:
35%

11. 27 hallottál már arról,hogy mi a különbség a minőségi és a mennyiségi családtervezés között?Szerinted jobb 8-10 gyerek,aki éhezik,mint egy v kettő aki jóllakik?

Egyébként aki ilyen kérdéseket tesz fel,az hol él a Marson??Mert biztosan nem Magyarországon..

2011. jún. 12. 12:53
 28/52 anonim ***** válasza:
39%

„A magyar fiataloknak is 20-25 éves korban a családalapításon kéne gondolkozniuk”

Na most én például nemrég végeztem a főiskolán, van egy diplomám és semmi más. Erre mit lehet alapozni?

Egyébként rajtam nem múlna, de nem olyanok a körülmények. Talán tíz év múlva ha szerencsém van.

2011. jún. 12. 15:23
 29/52 anonim ***** válasza:
76%
Ha igy szaporodnak (SAJNOS!) 30 -40-év múlva Magyarországot átlehet keresztelni romaországá! Tenni kellene valamit, hogy ne legyen érdekük anyi gyereket szülni! PL: 2-gyerek után a 3-dik 4-dik gyerekre nem járna semmi anyagi támogatás csak ha a szülő legalább 10-évet ledolgozot valahol!
2011. jún. 12. 16:56
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

3-5 gyerek egy cigány családban nem ritka sőt. És vannak csonka családok is válás után, az plusz gyerek annál aki újra családban él. Erős növekedés.

És az a baj hogy ne ma magyar cigányoknál. Hanem a volt vándor cigányoknál a legdurvább a gyerek áldás. Bár szomszéd magyar cigány. Hat gyerekkel. De ő tisztességes gyári munkás volt. És csak egy link gyereke van. A többi dolgozik. (magyar cigány az akit még Mária Terézia telepített le.)

A Magyarok meg fogynak.

2011. jún. 12. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!