Van valami valós alapja, annak hogy rohamosan szaporodnak a cigányok Magyarországon? Vagy ezt (is) a Jobbik találta ki, népszerűségének növelése érdekében?
ma 12:10
Kb. ez a normális hozzáállás. Ami persze manapság ritkaságszámba megy.
51%
vizsont fogadd el hogy mások nem akarnak ugy élni mint a cigányok akkor sem ha magyarok.
ma 23:23-es És vidéken, sőt gondolom faluban. Mert Budapesten úgy megaláznák és kiközösítenék a gyereket a suliban, hogy nem márkása ruhája hogy minden nap sírva menne haza. Ismertem lányt és fiút is aki, meg lepődőt maikor furcsálltam hogy nem volt még új cipőjük. Hisz márkásra neki, csak a max a tesz-veszre és ott is használtra telt.
Mondták, hogy első munkahelyen első új cipőjűket vegyék.
"Mert Budapesten úgy megaláznák és kiközösítenék a gyereket a suliban, hogy nem márkása ruhája"
Szóval csúfolnák a gyereket, amiért nem márkás a ruhája, ezért inkább ne is szülessen meg. Van egy gondolkodásmódod :))))
Ilyen gondolkodás mellett csoda, hogy a magyarok kihalnak? Nem, ez csupán természetes szelekció.
"minden nap sírva menne haza"
nem csak csúfolják
minden nap sírva mennek haza
és nincs kihalás, a szelekció secondhand generációt formál belőlünk
Sajnos igaz. A hazai cigányok eddig is szaporodtak, ebben semmi újdonság nincs. Amíg a magyarnak van 1-2 gyermeke, addig ők 4 alatt meg sem állnak. Nem ritka a 8-10 gyerek sem. Az utóbbi időben meg buszokkal jönnek a román cigányok is. Ezeknek eddig volt 1 maximum 2 gyerekük. Megkapják a magyar állampolgárságot és hamarosan nagy hassal tolatnak.
Nem értem, hogy miért nem tesznek ez ellen semmit. Miért hagyják, hogy cigány ország legyünk, miért engedik, hogy eltapossák a magyarokat. Az számomra nem válasz, hogy ők is magyar állampolgárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!