Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szokták általában...

Miért szokták általában letagadni a híradóban azt, amikor romák követnek el bűncselekményt?

Figyelt kérdés
Legtöbbször nem szokták elmondani, hogy az elkövetők milyen származásúak... csak esetleg annyit mondanak, hogy egy "feldühödött csoport" követte el.
2011. máj. 6. 20:41
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
66%

"A roma gyilkosságokat sorozatgyilkosok követték el, direkt a romák ellen, azért nevezték így, és azzal az indíttatással tették..."

A magyargyilkosságokat is sorozatgyilkosok követik el, direkt magyarok ellen, és direkt azzal az indíttatással. Tudod miből fogsz erre rájönni? Abból, hogy ha a romák ibolyát akartak volna szedni gyilkosság helyett akkor nem szúrtak volna le senkit. Tudom, hogy ezt az okfejtést nehéz követni de leírok egy konkrét példát:

Én ma reggel kimentem az ártérbe fekete nadálytövet szedni és nem szúrtam le senkit, mert nem volt erre indíttatásom.

Vigyázat! MEGTÖRTÉNT ESET!

2012. nov. 10. 20:14
 42/43 anonim ***** válasza:
41-es akkorát röhögtem, pedig sajna szomorú igazságot írtál le. Tökéletesen látod. Érdekes, hogy csak magyarokat rabolnak ki és ölnek meg a cigányok. Vannak jómódú cigányok is, miért nem azokhoz törnek be, és verik agyon őket. Ergo a romák rablással összekötött gyilkosságai is rasszista indíttatásúak.
2012. nov. 10. 20:37
 43/43 anonim ***** válasza:
Üdvözlet Abszurdisztánban... Ahol addig van jogod kimondani az igazat, még nem élsz vele. :) De hát tűrni kell a rezesbandát a sok alvó birka miatt.
2012. nov. 10. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!