Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosok szavazótábora...

A Jobbikosok szavazótábora 2014-re valóban jórészt a mostani fiatalokból lesznek?

Figyelt kérdés
Én 17 éves leszek, jómagam is a Jobbikra szeretnék majd szavazni. Azonban honnan lehet tudni, hogy valóban a kortársaim körében népszerű e párt? Van valami statisztika? Honnan tapasztaltátok? :)
2011. ápr. 27. 22:45
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
39%
Majd kinövöd!
2011. ápr. 28. 01:49
 32/45 anonim ***** válasza:
0%

"A Jobbikosok szavazótábora 2014-re valóban jórészt a mostani fiatalokból lesznek?"

Attól függ, mit értesz fiatalokon. Aki most mondjuk 20 éves és jobbikos, az 2014-re valószínűleg diplomás lesz, és kinövi a jobbikosságot. Ha a 15 évesekre gondolsz, ők kisebb eséllyel növik ki 2014-ig, bár 2018-ra már szinte biztosan kinövik.

2011. ápr. 28. 04:55
 33/45 anonim ***** válasza:
66%

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 04:55

Hát a fideszt,jó pár ember 12 év alatt sem nőtte ki..

2011. ápr. 28. 06:46
 34/45 anonim ***** válasza:

"Mi zárja ki, hogy lássak gazdasági összefüggéseket tizenöt évesen?"

A szellemi fejletlenséged.

2011. ápr. 28. 11:21
 35/45 anonim ***** válasza:
47%

"Tipikus sokat látott jobbikos mentalitás: ha kifogynak az észérvekből (már ha volt nekik olyan) akkor jönnek a személyeskedéssel..."

Nem ugatol korcsfajzat!

2011. ápr. 28. 11:23
 36/45 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nincs más párt, amelyik világosan kimondaná, hogy igenis van cigánybűnözés. Az MSZP tönkretette Magyarországot, a Fidesz most teszi tönkre, miért ne lehetne a Jobbikra szavazni?

Miért ne lehetne kipróbálni, hogy kormányoznának? Eddig is sokan kaptak esélyt, és elrontották, vagy visszaéltek vele (mint most Orbánék a 2/3-dal). Szerintem amilyen állapotok is vannak, itt már nagyon nincs is mit elrontani. Akkor miért ne csinálhatná a Jobbik? Hátha ő jobb lesz...

2011. ápr. 28. 13:49
 37/45 anonim ***** válasza:
30%
Milyen alapon jelented ki, hogy a fidesz tönkreteszi az országot, amikor a négy évből még egy sem telt le? Ja várj kitalálom, mert ezt írta valamelyik szélsőjobbos oldal.
2011. ápr. 28. 16:57
 38/45 anonim ***** válasza:

Te milyen alapon jelented ki, hogy nem? Ezt mondta a hírTV?

(egyébként nincs különösebb bajom velük)

2011. ápr. 28. 17:24
 39/45 anonim ***** válasza:

"A szellemi fejletlenséged."

Ugyan idézz már tőlem valamit ami szellemi fejletlenségre utal.

2011. ápr. 28. 17:43
 40/45 anonim ***** válasza:
61%

"Szerintem is népszerű a fiatalok körében a Jobbik.43%-os te pedig Szarkasztikus Ákos néven voltál itt még a múltkorában,nem?Komolyan mondod hogy az LMP erős Egerben?Körülötte tele van az összes falu cigányhordákkal."

Te ne beszél nekem a "rózsadobról" cigány-hordákról. Közel sincs akkora krízis, mint amekkorával etetve van a nép a kurucról és a barikádról.

2011. ápr. 28. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!