A Jobbikosok szavazótábora 2014-re valóban jórészt a mostani fiatalokból lesznek?
"A Jobbikosok szavazótábora 2014-re valóban jórészt a mostani fiatalokból lesznek?"
Attól függ, mit értesz fiatalokon. Aki most mondjuk 20 éves és jobbikos, az 2014-re valószínűleg diplomás lesz, és kinövi a jobbikosságot. Ha a 15 évesekre gondolsz, ők kisebb eséllyel növik ki 2014-ig, bár 2018-ra már szinte biztosan kinövik.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:55
Hát a fideszt,jó pár ember 12 év alatt sem nőtte ki..
"Mi zárja ki, hogy lássak gazdasági összefüggéseket tizenöt évesen?"
A szellemi fejletlenséged.
"Tipikus sokat látott jobbikos mentalitás: ha kifogynak az észérvekből (már ha volt nekik olyan) akkor jönnek a személyeskedéssel..."
Nem ugatol korcsfajzat!
Szerintem nincs más párt, amelyik világosan kimondaná, hogy igenis van cigánybűnözés. Az MSZP tönkretette Magyarországot, a Fidesz most teszi tönkre, miért ne lehetne a Jobbikra szavazni?
Miért ne lehetne kipróbálni, hogy kormányoznának? Eddig is sokan kaptak esélyt, és elrontották, vagy visszaéltek vele (mint most Orbánék a 2/3-dal). Szerintem amilyen állapotok is vannak, itt már nagyon nincs is mit elrontani. Akkor miért ne csinálhatná a Jobbik? Hátha ő jobb lesz...
Te milyen alapon jelented ki, hogy nem? Ezt mondta a hírTV?
(egyébként nincs különösebb bajom velük)
"A szellemi fejletlenséged."
Ugyan idézz már tőlem valamit ami szellemi fejletlenségre utal.
"Szerintem is népszerű a fiatalok körében a Jobbik.43%-os te pedig Szarkasztikus Ákos néven voltál itt még a múltkorában,nem?Komolyan mondod hogy az LMP erős Egerben?Körülötte tele van az összes falu cigányhordákkal."
Te ne beszél nekem a "rózsadobról" cigány-hordákról. Közel sincs akkora krízis, mint amekkorával etetve van a nép a kurucról és a barikádról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!