A Jobbikosok szavazótábora 2014-re valóban jórészt a mostani fiatalokból lesznek?
Jajj bocsánat, 22:58-as vagyok.
Nem a kérdezőre gondoltam, csupán elkéstem a válasszal. :D A 15 éves fiúra értettem.
17 évesen már nyugodtan foglalkozz politikával, ha sokat olvasol, tájékozódsz, kialakul majd egy saját kép benned a dolgokról. Egyébként pedig én sok fiatalt ismerek, aki úgy tűnik, eléggé a Jobbik felé húz. Mi még csak 3-4-en voltunk a 18 fős osztályból jobbikosok, de szerintem ez a szám nőni fog. A másik meg, hogy az osztálytársaim anyuci-apuci által pénzelt, elkényeztetett, gazdag gyerekek voltak (én sem vagyok különb igazából, de engem érdekel az ország, ahol élek, illetve a politika is), csak néhány volt tisztában, mi megy az országban (vállalkozók gyerekei, falun élők stb.).
Szépen le lettem pontozva a kor miatti ignorálásból ó igen...
Itt vidéken Eger környékén az LMP erős. Mondjuk ők itt az egyetlenek akik csinálnak is valamit, ami nem az évi műemlék felújítás kikiáltása... Persze itt is él, hogy SZDSZ=LMP de erről szó sincs, főleg az SZDSZ nem is volt jelen a városban az LMP előtt. Szóval nem csak Pesten vannak értelmes emberek. :)
"Megkérdezhetem miért tetszik neked a Jobbik? A kivitelezhetetlen gazdaságpolitika vagy a már most megbukott szociálpolitika? egyébként 15/f voltam..."
Hát tizenöt éves korodra valóban hatalmas gazdasági és szociálpolitikai szakember lehetsz...
2 lehetőség van. Vagy nem értenek a fiatalok gazdaságtanhoz vagy direkt rosszat akarnak Magyarországnak...
A Jobbik vulgármarxista gazdaságpolitikája 1 hónap alatt csődbe vinné az országot. Jól hangzik hogy űzzűk ki jól az összes multit, nem fizetjük senkinek vissza az államadósságunkat. Ezek csak jól csengő szlogenek, amire vevő a témában kevésbé jártas alany.
A folyamatos zsidózás, cigányozás és tegyük szeptember 11-ére az arab-magyar barátság napját jó divathóbort a fiataloknak.
Persze van gond a cigány kultúrával, de a bűnözést kell visszaszorítani nem a cigánybűnözést.
Az is igaz, hogy alá vagyunk rendelve a nyugatnak, de nem az a megoldás, hogy Iráni forradalmárokat hívunk az országba és ami nyugat az rossz.
Papolnak arról hogy nincsen szólásszabadság, mert szerintük elnyomják, de Vona -az ő szavaival élve- ledózerolná a tv székházakat.
Keresztény pártnak állítják be magukat, de nem keresztényi cselekedet a naponta megesendő gyűlőlködés, illetve tele van sámánistákkal.
A másik meg hogy ókonzervatív középkoristák.
"Többször levezettem már miért jobb a Fidesz gazdasági programja és miért rossz a jobbiké, és egyébként 3. vagyok a politikában szóval annyira csak nem lehetek hülye hozzá..."
Megnyugtatlak az vagy. Attól hogy levezetem neked az a termonukleáris reakciót még én sem leszek atomfizikus.
"Hát tizenöt éves korodra valóban hatalmas gazdasági és szociálpolitikai szakember lehetsz..."
Te pedig szakavatott kötözködő? Érdekes ahol nem írtam oda a koromat elfogadták véleményem, és nem ignoráltak.
Mi zárja ki, hogy lássak gazdasági összefüggéseket tizenöt évesen?
"A Jobbik vulgármarxista gazdaságpolitikája 1 hónap alatt csődbe vinné az országot. Jól hangzik hogy űzzűk ki jól az összes multit, nem fizetjük senkinek vissza az államadósságunkat. Ezek csak jól csengő szlogenek, amire vevő a témában kevésbé jártas alany. "
Azért valljuk be őszintén neked sem a Jobbik programjának sokszori újraolvasásától romlott el a látásod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!