Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a fideszre szavaztatok,...

Akik a fideszre szavaztatok, megbántátok már a döntéseteket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Hajrá MSZP!!!
2011. ápr. 22. 23:06
 12/16 anonim ***** válasza:

"20:42-es!Ha kérdésed van,ne nekem tedd fel,hanem az"új kérdés"rublikába.Én viszont feltettem egy kérdést,amire válaszokat várok."

És szelektíven olvasol, vagy csak nem sikerült értelmezni, hogy közben válaszoltam is a kérdésre? Jó katona vagy. Olvasod a pártod nevét, más már nem is érdekel.

2011. ápr. 23. 08:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Észre vettem a válaszod,bár spontán nem érdekel(tipikus fideszes vagy).Nekem akkor se tegyél fel te kérdést!
2011. ápr. 23. 20:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Te minek ismételgeted a válaszaimat?Jah,hogy mert mire válaszolnál már elfelejted kinek írsz:-).Konkrétan a te válaszod nem érdekel.
2011. ápr. 24. 07:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak azért idéztem (idézni nem ugyanaz, mint ismételni, általános iskola rendes elvégzésével ezt általában tudni szokták), hátha felfogod az értelmét. Nem sikerült. Ha nem érdekelne amit írok, akkor nem válaszolnál. Mégis megteszed. Elképesztően buta ember lehetsz (ha ember vagy egyáltalán). Ha delfin, akkor nem annyira.
2011. ápr. 24. 11:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Ennyi?...többre nem futotta?Kevés vagy hozzám apám!Látom nincs senki az életedben akit boldogíthatnál azért írogatsz még mindig ide.Javaslom rakd rendbe a szánalmas életedet,spórólj a hiteledre mert szükséged lesz még rá.Én megyek mert a barátaimmal bográcsozom:-)...szép unatkozást továbbra is:-)..de ne aggódj,nyugodtan éld itt a szexuális vágyaidat ki,később visszajövök reagálni a szánalmas beszólásaidra:-)..mindig az enyém lesz az utolsó szó:-).
2011. ápr. 24. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!