Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Külföldön élőket kérdezném....

Külföldön élőket kérdezném. Nehéz volt új életet kezdeni? Megbántátok a döntéseteket?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 11:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
nekünk nehéz volt, nem nagyon jött össze, vissza is jöttünk...
2009. okt. 5. 11:53
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

Én Angliában kezdtem új életet.Az elején iszonyú nehéz volt nekem,mert angolul semmit nem tudtam,és sorozatosan visszautasítottak minden állásinterjúnál..Azt hittem,hogy nembaj ha nem tudok angolul takarítani vagy mosogatni felvesznek.Tévedtem.Mindenhonnan elküldtek,hogy előbb tanuljon meg angolul...Később amikor már tudtam úgy ahogy kommunikálni,és nagyjából mg is értettem őket,megint jöttek a csalódások mert beütött a gazdasági válság,és alig akadt munka..Amikor végre kaptam melót azt hittem innentől kezdve már nincs semmi baj.Tévedtem megint,mert fél év múlva velem együtt több mint 1000 embert küldtek el a válságra hivatkozva.(minden külföldit lapátra tettek)Ez annyira elkeserített,hogy az agyam is leblokkolt amikor angolul kellett beszélni..De kellett egy munka így újra elkezdtem munkát keresni.Most megint dolgozom,és remélem már nem ér meglepetés...

De nem bántam meg a döntésemet,mert végül is még mindig itt vagyok,és igaz nekem nem volt könnyű,a páromnak nagyon jó állása volt,és van is,a gyerekem imádja az iskolát,és ha egyszer leérettségizik itt kint,már tudja mit akar tovább tanulni...Ő miatta sem bántam meg,mert a gyerekem jövője biztosítva van...

2009. okt. 5. 11:55
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Anglia.

Nagyon nehéz,mert kint döbbentem rá,hogy kevés az alap angol ahhoz,hogy munkát kapjak..Otthon minden olyan tökéletesnek tűnt,hogy kijövök Angliába,és mosogatok egy valag pénzért...nem vettek fel..Hazajöttem,mert a pénzem nem tartott ki sokáig..Hiába írják,hogy havi 3-4 százezret lehet keresni,de a szállás nem olcsó,és élni is kell ott is..

2009. okt. 5. 11:58
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
En USA-ba jottem el. Nekem nem volt nehez 3 okbol: 1., mert fiatal (21) voltam, igy konnyebb volt beilleszkedni, 2., azert, mert mar akkor anyanyelvi szinten beszeltem angolul, 3., mert nekem nem kellett azon gondolkodnom hogy hol fogok lakni, mit fogok enni, hogy nem ismerek senkit, mert a ferjem amerikai, vele koltoztem ide. Szoval igy sokkal konnyebb. Nem bantam meg termeszetesen. Mindenhol van rossz es jo es sehol sem egyszeru, de nekem pl. itt jo, otthon erzem magam es soha nem koltoznek masik orszagba mar.
2009. okt. 5. 12:03
 5/18 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem se gyertek vissza ti hálátlanok. Ti már nem is vagytok magyarok!!
2009. okt. 5. 12:08
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Na az irigy nagymagyar megszólalt.
2009. okt. 5. 13:18
 7/18 anonim ***** válasza:
15%
Én csak normális gondolkodású ember vagyok! Tudom, hol a hazám! Ezek nem!
2009. okt. 5. 13:52
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Valami gondod van azzal, hogy van olyan ember, aki kimegy dolgozni, mert ott esetleg megfizetik? Vagy lehetséges, hogy jobban tetszik neki a kinti emberek viselkedése, gondolkodása. Feltételezem, te még nyaralni sem mennél külföldre, nehogy oda kelljen fizetni. De még mielőtt le hazaárulóznál, elárulom, hogy nem dolgozok külföldön.
2009. okt. 5. 14:17
 9/18 anonim ***** válasza:
10%
Ide figyelj! Nem érted, hogy miről beszélek. Nem azzal van a gond, hogyha valaki külföldön nyaral, él vagy akármi, de ettől még Magyarország a hazája, nem más ország és nem annak kellene célnak lenni, hogy ott éljék le az életüket. Ezek nem magyarok, mert ahogy láthatod, ők más országot tartanak hazájuknak! Az ilyen hülye jenkik + angliai b*zik elmehetnek a francba!
2009. okt. 5. 14:40
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
14:40: miert vetited ki a sajat sikertelensegedet masra? Milyen alapon akarod megmondani, hogy ki hogy eljen? En sem szolok a te eletedbe, te miert szolsz az enyembe? En csak a kerdesre valaszoltam, de te csak provokalsz.
2009. okt. 5. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!