Magyarországon miért néznek sokan ferdén a zsidókra?
Azért, mert a magyar ember gonosz, rasszista és antiszemita.
Ezt mindenki tudja. Sajnos annyira megátalkododott nép vagyunk, hogy folyton csak gyilkolnánk a zsidókat, ahol csak érjük őket. Még szerencse, hogy demokrácia van és ez megvédi őket ettől az ocsmány tulajdonságunktól, valamint kórosan beteg természetünktől, amely folyton csak a vesztére törne ennek az áldott jó nemzetnek vagy vallásnak, vagy aminek kedvük van magukat tartani drága jó isteneinknek.
Szeretem és imádom őket. *.*
"és beperlik a MÁV-ot, a magyar államot, a zsidók deportálásáért ?????? Mi köze a mai magyaroknak, a mai MÁV-nak ahhoz ami akkor történt(?)???"
és ennek mégis mi köze a magyar zsidókhoz? Mert hogy az, hogy van a világon néhány hülye a zsidók közül is, aki ilyet csinál, az sajna egy természetes dolog minden csoportnál.
De ha tán emlékszel, itthon a híradóban pont egy zsidó történész magyarázta, hogy ezek hülyék, és ráadásul csomó tárgyi tévedéssel jöttek a megkeresésben + az itthoni zsidó közösség is elítélte, hogy ezt nem kéne.
Ide sokszor jönnek zsidók (külföldről, busszal)
Mivel magyarul nem beszélnek, a boltokban meg sok helyen angolul nem beszélnek, segítségre szorulnak. Azt meg tudják kérdezni (angolul), hogy beszél-e valaki angolul; a kérésüket, problémájukat el tudják neki mondani, de egy köszönetet ki nem ejtenének a szájukon. És ha ez egyszeri eset lett volna, még azt mondom, hogy OK, kifogtam egy bunkót. A harmadik után viszont azt mondtam, hogy ez után oldják meg a gondjukat ahogy tudják. Ha az a szegény rabbi, aki miatt idejárnak, tudná, hogy hogy viselkednek, forogna a sírjában. Én már személyesen nem ismertem, de a nagyszüleim sokat meséltek róla. Hát ő nem ilyen ember volt, mint akik most járnak a sírjához.
A munkahelyemen dolgoztak zsidók (időszaki munkában) Mindenki tiszteletben tartotta a kóser szabályokat a munka során. Ők viszont arra nem voltak képesek, hogy a 3 hét alatt egyetlen napon pontosan megjelenjenek munkakezdésre. Nélkülük nem lehetett elkezdeni a munkát a kóserság miatt. Ott állt az összes magyar munkás és várt a zsidók megjelenésére.
Az egyik rokonom felesége zsidó volt. Nem mondhatom, hogy bármi rosszat mondott volna a családból bárkinek, csak folyamatosan éreztette, hogy ő fölöttünk levő. Mindezt nagyon következetesen és ügyesen.
Viszont a falunkban volt egy idős néni, aki a háború alatt került ide külföldről. Szegény negyven év alatt sem tudott megtanulni rendesen magyarul, viszont nagyon kedves, jóravaló asszony volt (neki csak az a hibája volt, hogy az egyszem fiát minden felett és minden ellenére istenítette)
Mivel rettentően ügyesek a kereskedelemben, összetartanak, többségük tisztességes életet él. A cionisták pedig hatalmukat fel is használják más népek kisemmizésére. Ezek a dolgok miatt nem szeretik őket sokan. Nekem volt egy néhány üzletem velük, s úgy átvágtak, hogy csak sokkal később jöttem rá. Ha jól tudom a zsidók a 18. századig nem vehettek földet, mivel megölték Jézust, utána pedig már nem kellett nekik, mert kezükben volt a kereskedelem. innen a kiváló kereskedelmi érzékük.
Nagyon jóban volt a családom egy zsidó családdal, közös kirándulások, grillezések, stb. Majd megkértek minket egyszer hogy a segítségünkre lenne szükségük, a barátjaikat kéne elszállásolni pár napra a városunkban, mi meg jóbarát révén segítettünk ingyen. Majd másodszor, harmadszor... Néha meglepődtem egy-egy vendég követelőzésén. Évekkel később derült ki, hogy a családbarát zsidók pént vettek el a mi vendégeinktől a szállásért. Ennyi, ennek a barátságnak véget kellett venni. Én nem utálom őket, csak ravasznak tartom őket és vigyázok ha üzletről van szó velük. Sokan azért utálják őket, mert a fennt említett dolgokban irigyek rájuk, s maguk kudarcáért az életben őket vagy cigányokat hibáztatják. Ha összefognámk mi magyarok is, sokkal előrébb járnánk.
bírom ezt a cionistázást.
A cionizmus az nem volt más, mint egy nemzeti mozgalom, egy saját ország létrehozására. Ennyi.
Nem egészen értem, hogy ezzel mi volt a gáz. Vagy a nemzeti mozgalmak jók, ha nem zsidók csinálják, rosszak, ha zsidók?
Egyébként meg értem, hogy miért terjedt el a cionistázás: zsidózni az nem mindenhol sikk, szóval mennyivel jobban hangzik, hogy nem a zsidók csak a cionisták, legyenek bárkik is azok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!