Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért néznek...

Magyarországon miért néznek sokan ferdén a zsidókra?

Figyelt kérdés
A kommenteket olvasva ebben a témakörben nagyon úgy jön le nekem, hogy sok embernek baja van velük. Van ennek valami konkrét oka? Én személy szerint három zsidó vallású embert ismerek, egy vér szerinti, egy nem vér szerinti családtag és egy volt osztálytársam. Mindhárman becsületes, szorgalmas, egyetemet végzett nők (mellesleg nagyon intelligensek). Csak úgy divat a zsidózás vagy valami más oka (esetleg vallási, történelmi) lehet az ellenszenvnek?
2011. ápr. 20. 14:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%
Nem a zsidóság ellen van a nemzeti oldal, hanem a cionizmus ellen! Én legalábbis.
2011. ápr. 20. 16:41
 22/32 anonim ***** válasza:
45%
Szerencsétlen ember. A zsidók bűneit nem lehet megbocsájtani. Senki se gyűlöli az összeset, ha valamelyik barátomról derülni ki hogy zsidó akkor se gyűlölném de a magyarság elleni évszázados bűneik miatt vagy bocsánatot kérnek és magyarok lesznek vagy irány Izrael.
2011. ápr. 20. 16:44
 23/32 anonim ***** válasza:
90%
Nekem pl. az a "bajom",vagy inkább az zavar, hogy néhány közűlük még a mai napig is hasznot akar húzni a holo.... , és beperlik a MÁV-ot, a magyar államot, a zsidók deportálásáért ?????? Mi köze a mai magyaroknak, a mai MÁV-nak ahhoz ami akkor történt(?)???
2011. ápr. 20. 17:06
 24/32 anonim ***** válasza:
42%

Azért, mert a magyar ember gonosz, rasszista és antiszemita.

Ezt mindenki tudja. Sajnos annyira megátalkododott nép vagyunk, hogy folyton csak gyilkolnánk a zsidókat, ahol csak érjük őket. Még szerencse, hogy demokrácia van és ez megvédi őket ettől az ocsmány tulajdonságunktól, valamint kórosan beteg természetünktől, amely folyton csak a vesztére törne ennek az áldott jó nemzetnek vagy vallásnak, vagy aminek kedvük van magukat tartani drága jó isteneinknek.

Szeretem és imádom őket. *.*

2011. ápr. 20. 17:09
 25/32 anonim ***** válasza:
80%

"és beperlik a MÁV-ot, a magyar államot, a zsidók deportálásáért ?????? Mi köze a mai magyaroknak, a mai MÁV-nak ahhoz ami akkor történt(?)???"

és ennek mégis mi köze a magyar zsidókhoz? Mert hogy az, hogy van a világon néhány hülye a zsidók közül is, aki ilyet csinál, az sajna egy természetes dolog minden csoportnál.

De ha tán emlékszel, itthon a híradóban pont egy zsidó történész magyarázta, hogy ezek hülyék, és ráadásul csomó tárgyi tévedéssel jöttek a megkeresésben + az itthoni zsidó közösség is elítélte, hogy ezt nem kéne.

2011. ápr. 20. 17:35
 26/32 anonim ***** válasza:

Ide sokszor jönnek zsidók (külföldről, busszal)

Mivel magyarul nem beszélnek, a boltokban meg sok helyen angolul nem beszélnek, segítségre szorulnak. Azt meg tudják kérdezni (angolul), hogy beszél-e valaki angolul; a kérésüket, problémájukat el tudják neki mondani, de egy köszönetet ki nem ejtenének a szájukon. És ha ez egyszeri eset lett volna, még azt mondom, hogy OK, kifogtam egy bunkót. A harmadik után viszont azt mondtam, hogy ez után oldják meg a gondjukat ahogy tudják. Ha az a szegény rabbi, aki miatt idejárnak, tudná, hogy hogy viselkednek, forogna a sírjában. Én már személyesen nem ismertem, de a nagyszüleim sokat meséltek róla. Hát ő nem ilyen ember volt, mint akik most járnak a sírjához.

A munkahelyemen dolgoztak zsidók (időszaki munkában) Mindenki tiszteletben tartotta a kóser szabályokat a munka során. Ők viszont arra nem voltak képesek, hogy a 3 hét alatt egyetlen napon pontosan megjelenjenek munkakezdésre. Nélkülük nem lehetett elkezdeni a munkát a kóserság miatt. Ott állt az összes magyar munkás és várt a zsidók megjelenésére.

Az egyik rokonom felesége zsidó volt. Nem mondhatom, hogy bármi rosszat mondott volna a családból bárkinek, csak folyamatosan éreztette, hogy ő fölöttünk levő. Mindezt nagyon következetesen és ügyesen.

Viszont a falunkban volt egy idős néni, aki a háború alatt került ide külföldről. Szegény negyven év alatt sem tudott megtanulni rendesen magyarul, viszont nagyon kedves, jóravaló asszony volt (neki csak az a hibája volt, hogy az egyszem fiát minden felett és minden ellenére istenítette)

2011. ápr. 20. 20:44
 27/32 anonim ***** válasza:
22%
Kit szidjon az ember, ha szarul tanult és szarul keres? Cigányok, zsidók, az éppen hatalmon lévő kormány. Őket érdemes hibáztatni, ha nem akarjuk beismerni, hogy mi vagyunk a szarok.
2011. ápr. 20. 20:51
 28/32 anonim ***** válasza:
83%

Mivel rettentően ügyesek a kereskedelemben, összetartanak, többségük tisztességes életet él. A cionisták pedig hatalmukat fel is használják más népek kisemmizésére. Ezek a dolgok miatt nem szeretik őket sokan. Nekem volt egy néhány üzletem velük, s úgy átvágtak, hogy csak sokkal később jöttem rá. Ha jól tudom a zsidók a 18. századig nem vehettek földet, mivel megölték Jézust, utána pedig már nem kellett nekik, mert kezükben volt a kereskedelem. innen a kiváló kereskedelmi érzékük.

Nagyon jóban volt a családom egy zsidó családdal, közös kirándulások, grillezések, stb. Majd megkértek minket egyszer hogy a segítségünkre lenne szükségük, a barátjaikat kéne elszállásolni pár napra a városunkban, mi meg jóbarát révén segítettünk ingyen. Majd másodszor, harmadszor... Néha meglepődtem egy-egy vendég követelőzésén. Évekkel később derült ki, hogy a családbarát zsidók pént vettek el a mi vendégeinktől a szállásért. Ennyi, ennek a barátságnak véget kellett venni. Én nem utálom őket, csak ravasznak tartom őket és vigyázok ha üzletről van szó velük. Sokan azért utálják őket, mert a fennt említett dolgokban irigyek rájuk, s maguk kudarcáért az életben őket vagy cigányokat hibáztatják. Ha összefognámk mi magyarok is, sokkal előrébb járnánk.

2011. ápr. 21. 10:45
 29/32 anonim ***** válasza:
49%

bírom ezt a cionistázást.

A cionizmus az nem volt más, mint egy nemzeti mozgalom, egy saját ország létrehozására. Ennyi.

Nem egészen értem, hogy ezzel mi volt a gáz. Vagy a nemzeti mozgalmak jók, ha nem zsidók csinálják, rosszak, ha zsidók?

Egyébként meg értem, hogy miért terjedt el a cionistázás: zsidózni az nem mindenhol sikk, szóval mennyivel jobban hangzik, hogy nem a zsidók csak a cionisták, legyenek bárkik is azok...

2011. ápr. 21. 10:56
 30/32 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki, köszönöm a hozzászólásokat!
2011. ápr. 21. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!